Filmnieuws uit Siniscoop in Sint-Niklaas


Siniclub film van de week: Toni Erdman

 

Winfried is een 65-jarige gescheiden muziekleraar die zijn vrienden en collega’s vaak verbijstert met zijn voorliefde voor maffe humor en grapjes. Hij houdt van grappige pruiken en valse tanden. Zijn dochter Ines lijkt net het tegenovergestelde.

Hier leest u meer


Filmtip: Everybody Happy in Siniscoop

 

De Vlaamse film ‘Everybody Happy’ is geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar. De film ging in première op het internationaal filmfestival van Montreal, waar hij bekroond werd met de prijs van beste regie. De film werd ook gekozen als openingsfilm van het filmfestival van Oostende.

Hier leest u meer


Filmtip: The Magnificent Seven in Siniscoop

 

Met de stad van Rose Creek onder de ijzeren vuist van industrialist Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), zoeken de inwoners bescherming van zeven outlaws, premie jagers, gokkers en huurlingen – Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), and Red Harvest (Martin Sensmeier).

Hier leest u meer


Filmtip: Bridget Jones's Baby in Siniscoop

 

‘En ze leefden nog lang en gelukkig‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…

Hier leest u meer


Siniclub film van de week: Parched

 

De Siniclubfilm van deze week is Parched , een Indiaas-Amerikaanse film geschreven en geregisseerd door Leena Yadav.

In een klein dorp in India komen vier vrouwen in opstand tegen de eeuwenoude tradities waaraan ze onderworpen zijn. Rani (Tannishtha Chatterjee) moet elke zuurverdiende cent opzij leggen om een goede bruid voor haar zoon te regelen

Hier leest u meer


Miss Peregrine's Home for Peculiar Children in Siniscoop in Sint-Niklaas

 

De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plotseling van de aardbodem maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. 

Hier leest u meer


Siniclub film van de week: The Violin Teacher

 

Als de jonge violist Laerte zijn kans op een positie in het symfonieorkest van São Paolo verknald heeft, is het enige werk dat hij kan vinden de baan van muziekleraar in een sloppenwijk. Zijn nauwelijks gemotiveerde leerlingen moeten nog veel leren.

Hier leest u meer


Filmtip: Absolutely Fabulous: The Movie in Siniscoop

 

Absolutely Fabulous: The Movie is het eerste bioscoopavontuur voor de langlopende en geliefde komedie. Edina (Jennifer Saunders) en Patsy (Joanna Lumley) beschikken, toepasselijk voor hun debuut op het grote doek, nog steeds over de nodige glitter en glamour. Ze leven het luxe leven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot-spots van Londen.

Hier leest u meer


Filmtip: Central Intelligence in Siniscoop

 

De film gaat over een CIA-agent (Johnson) die als kind werd gepest en nu naar de reünie van zijn middelbare school gaat. Hij beweert bezig te zijn met een uiterst geheim onderzoek en roept de hulp in van een accountant die vroeger bij hem op school zat (Hart) en heel populair was. 

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: Café Society

 

De Siniclubfilm van deze week is geregisseerd door Woody Allen en brengt het verhaal van een jonge man die het in het Hollywood van de jaren ’30 hoopt te gaan maken in de filmindustrie. Wanneer hij verliefd wordt laat hij zich meeslepen in de zogenaamde café society, de levendige kunstenaarsscene..

Hier leest u meer


Filmtip: The Infiltrator in Siniscoop

 

‘The Infiltrator’ brengt het bizarre, waargebeurde verhaal van undercoveragent Robert Mazur (Bryan Cranston), die in ’86 als patserige witwasser wist binnen te dringen in de organisatie van drugskoning Pablo Escobar.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van deze week: A Man Called Ove

 

De Siniclubfilm van deze week is de Zweedse dramafilm A Man Called Ove van Hannes Holm. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2012 van Fredrik Backman.

In 2016 werd de film genomineerd voor zes Guldbaggen waarvan er twee gewonnen werden en de film behaalde eveneens de publieksprijs.

Hier leest u meer


Filmtip: Mechanic 2: Resurrection in Siniscoop

 

In 2011 schitterde Jason Statham in ‘Mechanic’, een bewerking van een gelijknamige film uit 1972 met Charles Bronson. Hij speelde daarin de rol van Arthur Bishop, een huurmoordenaar die voor niets of niemand uit de weg ging. Nu is er met ‘Mechanic 2: Resurrection’ het vervolg te zien in de bioscoop.

Hier leest u meer


Siniclub film van de week: La Pazza Gioia

 

Beatrice Morandini Valdirana is een decadente kletskous, een opvallend figuur in de psychiatrische inrichting waar ze woont. Ondanks haar praatjes vindt ze weinig aansluiting bij de andere patiënten. Als de introverte, stoer uitziende Donatella Morelli wordt opgenomen in de inrichting, bloeit er een onverwachte vriendschap op tussen de twee.

Hier leest u meer


Filmtip: Ben-Hur in Siniscoop

 

De Amerikaanse actie-dramafilm Ben-Hur ivan regisseur Timur Bekmambetov is gebaseerd op de roman Ben-Hur: A Tale of the Christ van de Amerikaanse schrijver Lew Wallace en was eerder een verfilming in 1907 als stomme film, 1925 als stomme film, 1959 als Oscar winnende film, 2003 als animatiefilm en 2010 als tweedelige miniserie.

Hier leest u meer


Filmtip: Vlaamse/Franse film ‘Vincent’ in Siniscoop

 

Dit najaar verschijnen er veel Vlaamse films in de bioscoop. ‘Vincent’, de nieuwe film van Christophe Van Rompaey, is de eerste in de rij die sinds woensdag 31 augustus in Siniscoop te zien is.

‘Vincent’ vertelt het verhaal van een 17-jarige wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt...

Hier leest u meer


Siniclub film van de week: El Olivio

 

Het nieuwe seizoen van de Siniclub in Siniscoop is gestart met de film ‘El Olivo’, een Spaanse film van regisseur  Íciar Bollaín.

Het verhaal gaat over de opstandige Alma, ze is begin 20 en heeft voortdurend ruzie met haar familie, behalve met haar opa die haar na aan het hart ligt.

Hier leest u meer 


Thriller Nerve vanaf 22 september in Siniscoop

 

De thriller Nerve is vanaf 22 september in de bioscoop. Bij Siniscoop konden we echter al op vrijdag 26 augustus deze Amerikaanse film in avant première zien.

Het verhaal

De ijverige middelbare scholier Vee Delmonica (Emma Roberts), heeft genoeg van een leven aan de zijlijn. Onder druk van haar vrienden besluit ze één keer mee te doen aan het populaire online spel Nerve. De website nodigt haar volgers uit om video's in te sturen van zichzelf tijdens het uitvoeren van riskante en gevaarlijke opdrachten in ruil voor prijzen.

Hier leest u meer

 


Suicide Squad is dé blockbuster van deze zomer

 

Dé blockbuster van deze zomer is de Amerikaanse misdaadfilm Suicide Squad, geregisseerd en geschreven door David Ayer. In de film spelen de superschurken van DC Comics de hoofdrol.Suicide Squad is de derde film die zich afspeelt in het zogenoemde DC Extended Universe.

Hier leest u meerFilmtip: ‘Mike And Dave Need Wedding Dates’  in Siniscoop

 

De twee broers  Dave (Zac Afron)  en Mike (Adam DeVine) Stangle krijgen de opdracht van hun ouders om twee keurige meisjes mee te nemen naar het huwelijk van hun zus in Hawaiï. ma en pa Strangle willen deze keer geen feest dat eindigt met een dode opa of afgebrande feestlocatie.

Hier leest u meer


Nieuw in Siniscoop: Star Trek Beyond in 2D en 3D en de horrorfilm Lights Out

 

Vanaf woensdag 17 augustus te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas:  Star Trek Beyond in 2D en 3D en de horrorfilm Lights Out

Star Trek Beyond

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm Star Trek Beyond.

Hier leest u meer


Nieuw in Siniscoop vanaf woe 27 juli 2016

 

Met de Vlaamse versie van HuisdierGeheimen en Now You See Me 2 zijn er deze week twee nieuwe films in de zalen van Siniscoop verschenen.

Hier leest u meer 


Filmtip: Independence Day: Resurgence in Siniscoop

 

Independence Day: Resurgence is een Amerikaanse sciencefictionfilm,  geregisseerd door Roland Emmerich. De film is het vervolg op Independence Day uit 1996. De hoofdrollen worden vertolkt door Liam Hemsworth, Jeff Goldblum en Bill Pullman.

Hier leest u meer 


André Rieu brengt liveconcert vanuit Maastricht in Siniscoop

 

Zaterdag 23 juli was naar jaarlijkse gewoonte het concert van André Rieu op het grote scherm te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas. Een optreden van André Rieu en het Johann Strauss orkest in het Vrijthof in Maastricht is steeds een feest!  Een avond vol meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical gebracht door het orkest en de solisten... ook dit jaar was het niet anders.

Hier leest u meer

 


Nieuw in Siniscoop: De GVR, Independence Day : Resurgence, André Rieu en de AP van Now You See Me 2

 

Op zaterdag 23 juli geniet u bij Siniscoop van André Rieu´s zomeravondconcert, live vanaf het meest romantische plein van Nederland, het Vrijthof in Maastricht.

André pakt ook dit jaar weer groots uit met bijzondere gastartiesten, solisten en natuurlijk het Johan Strauss orkest. Bij Siniscoop beleeft u een onvergetelijke avond vol meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical.

Hier leest u meer


Filmtip:The Legend of Tarzan in Siniscoop

 

Het is al jaren geleden dat de man ooit bekend als Tarzan (Alexander Skarsgård) de jungle van Afrika achter zich liet voor een nieuw leven als John Clayton III, Lord Greystoke, met zijn geliefde vrouw, Jane (Margot Robbie) aan zijn zijde .

Hier leest u meer


KidsDay @ Siniscoop met de AP van Ice Age: Collision Course 

 

Zondag 10 juli stond er opnieuw een Kidsday op het programma van Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

Eerst konden alle jongens en meisjes  dollen met de clown, het springkasteel onveilig te maken of op de foto gaan dankzij onze fotograaf. En om  11u00 was het tijd om de film Ice Age: Collision Course in avant première te bekijken. 

Hier leest u meer


Filmtip: Bad Neighbours 2 in Siniscoop

 

OMG, het zullen je buren zijn! Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel 2 van Bad Neighbours en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in deel 1: een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. Ze schakelen de hulp in van hun vorige buurman, gespeeld door Zac Efron.

Hier leest u meer


Deze week nieuw in Siniscoop: Bad Neighbours 2 en Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

 

Bad Neighbours 2 vanaf zaterdag 2 juli in Siniscoop

OMG, het zullen je buren zijn! Seth Rogen en Rose Byrne zijn terug in deel 2 van Bad Neighbours en krijgen nieuwe buren die nog erger zijn dan in deel 1: een vereniging van losgeslagen studentes, met Chloë Grace Moretz die de groep aanstuurt. 

Hier leest u meer 


Nieuwe films in Siniscoop - Week van 22 tot 28 juni 2016

 

Deze week nieuw in Siniscoop: All Roads Lead to Rome, Finding Dory, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows en de Siniclubfilm Julieta.

Hier leest u meer


Ladies Night @ Siniscoop op 14 juni 2016

 

Dinsdag 14 juni was het de laatste Ladies Night voor de zomervakantie. Op het programma stond de heerlijke film ‘All Roads lead to Rome’ met o.a. Sarah Jessica Parker in de hoofdrol.

Maar vooraleer de film begon werden er nog leuke prijzen weggegeven van o.a. Mylène, Tuppperware, Upper at Home en Vicoria.

Hier leest u meer


Nieuw in Siniscoop: Me Before You & de Siniclubfilm van de week: Angry Indian Godessess

 

Deze week twee nieuwe films op het programma van Siniscoop: het romantisch drama Me Before You en de Siniclubfilm Angry Indian Godessess.

Hier leest u meer


Filmtip: The Conjuring 2 in Siniscoop

 

Net als de eerste deel van  The Conjuring, de succesvolle horrorfilm uit 2013, is dit tweede deel gebaseerd op een echte case van het koppel Ed en Lorraine Warren, hij is een door de kerk erkend duiveluitdrijver, zij is een helderziend medium. Sinds de jaren 50 heeft het koppel al zo’n tienduizend zaken, variërend van bezetten poppen, hekserij en duiveluitdrijving, behandeld.

Hier leest u meer


Filmtip: Money Monster in Siniscoop

 

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts).

Hier leest u meer


 The Conjuring 2 vanaf 8 juni in Siniscoop !

 

Na het succes van The Conjuring is er nu het lang verwachte vervolg op deze horrorfilm te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

The Conjuring 2 vertelt een nieuw angstaanjagend waargebeurd verhaal uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren.

Hier leest u meer


Filmtip: Alice Through the Looking Glass in Siniscoop

 

‘Alice Through the Looking Glass’ is een Amerikaanse avonturen-fantasyfilm, onder regie van James Bobin. Deze Disneyfilm is gebaseerd op de boeken Alice's Adventures in Wonderland en Through the Looking-Glass van de schrijver Lewis Carroll. De film is tevens het vervolg op Alice in Wonderland uit 2010.

Hier leest u meer


Siniclub film van de week: Les Innocentes in Siniscoop

 

Polen, 1945. De Tweede Wereldoorlog is eindelijk voorbij. Mathilde Beaulieu, een jonge Franse dokter bij het Rode Kruis, behandelt in de buurt van Warschau de laatste Franse soldaten die terugkeren van het front. Op een ochtend komt een non naar het hospitaal die haar om hulp vraagt. Mathilde volgt haar naar het klooster waar ze een schokkend geheim ontdekt..

Hier leest u meer


Deze week nieuw in Siniscoop in Sint-Niklaas

 

Deze week staan er drie nieuwe films op het programma van Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

‘Money Monster’ met o.a. George Clooney en Julia Roberts in een regie van Jodie Foster speelt elke dag om 14.30u - 17.00u - 20.00u en 22.30u. Ook op zondag om 11.00u.

‘Warcraft The Beginning’ is elke dag te zien zowel in 2D als in 3D.

En de Siniclub film van de week is ‘Les Innocentes’, dit drama dat zich afspeelt in Polen is te zien op 2, 5 & 7 juni 2016.

Hier leest u meer


Nieuw in Siniscoop Sint-Niklaas 

 

Deze week staan er met Alice Through the Looking Glass en de Siniclubfilm The people Vs. Fritz Bauer twee nieuwe films op het programma.

 

Alice Through the Looking Glass in 2D en 3D vanaf woensdag 25 mei en de Siniclubfilm van de week: The people Vs. Fritz Bauer op donderdag 26 mei om 14.30 uur, zondag 29 mei om 11.00 uur en dinsdag 31 mei om 20.00 uur.

Hier leest u meer


Filmtip: X-Men: Apocalypse in Siniscoop

 

Nu de X-Men succesvol het verleden veranderd hebben en een veilige toekomst voor de mutanten hebben bereikt, keert uit de duisternis de eerste mutant terug: Apocalypse. Deze mutant, ook wel En Sabah Nur genaamd, ziet de hedendaagse mutanten als zwak.

Hier leest u meer


Filmtip: The Nice Guys in Siniscoop

 

Los Angeles, 1977: smog teistert de dag, neon verlicht de nacht. Privé-detective Holland March (Ryan Gosling) vormt met tegenzin een koppel met krachtpatser Jackson Healy (Russell Crowe) om een vermissingszaak op te lossen.

Hier leest u meer


Documentaire 'Samuel in the Clouds' in Siniscoop

 

In het kader van de Dag van Europa was maandag 2 mei Europees parlementslid Kathleen Van Brempt aanwezig in Siniscoop. Zij leidde de documentaire Samuel in the Clouds in, een documentaire van regisseur Pieter Van Eecke.

Hier leest u meer


Filmtip: The Huntsman: Winter's war in Siniscoop

 

In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter's War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman.

Hier leest u meer


Filmtip: Mother's Day in Siniscoop

 

Na Valentine's Day en New Year's Eve is het tijd voor een romkom over de moeder aller feestdagen; Mother’s Day!

Beleef de meest uiteenlopende Moederdag-avonturen met de all-star cast.

Hier leest u meer 


Siniclub film van de week: Tanna

 

Voor de film TANNA verplaatsen we ons naar de exotische Zuid-Pacific, waar de jonge Wawa verliefd wordt op Dain. Zij zijn beiden lid van één van de laatste traditionele stammen van het eiland.

Hier leest u meer 


Filmtip: Captain America: Civil War in Siniscoop

 

Captain America: Civil War pikt het verhaal na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron op. Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, in hun pogingen de mensheid te beschermen.

Hier leest u meer


Van maandag 25 april tot en met dinsdag 3 mei 2016 komt het MOOOV filmfestival voor de vierde keer naar Sint-Niklaas.

 

De films van MOOOV nodigen de kijkers uit om andere culturen te leren kennen en begrip op te brengen voor onderwerpen die soms ver van hun bed lijken te liggen. Zo draagt het filmfestival bij tot de bewustmaking voor mondiale problemen. MOOOV wil kijkers wakker schudden, raken en zelfs een moment ontredderen.

Maandag 25 april start het MOOOV filmfestival met de Tunesische film ‘As I Open My Eyes’.

Hier leest u meer


Filmtip: Gods of Egypt in Siniscoop

 

In het spectaculaire actie-avontuur Gods of Egypt gaan we terug naar het Oude Egypte, waar het lot van de mensheid in handen ligt van een simpele sterveling. Om de wereld en zijn geliefde te redden roept de slimme dief Bek (Brenton Thwaites) de hulp in van de machtige god Horus (Nikolaj Coster-Waldau).

Hier leest u meer


Filmtip: The Jungle Book in Siniscoop

 

Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is.

Hier leest u meer


Filmtip: Triple 9 in Siniscoop

 

In de keiharde actiethriller Triple 9 zien we hoe de meedogenloze Russische maffiose Irene (Kate Winslet) een groep corrupte agenten chanteert om een gewelddadige overval te plegen. Het lijkt Michael (Chiwetel Ejiofor), de groepsleider van de agenten, een goede deal, maar dit krijgt al snel een gruwelijke en onomkeerbare wending…

Hier leest u meer 


Siniclubfilm van de week: He Names Me Malala

 

He Names Me Malala is een persoonlijk portret van Malala Yousafzai, die gewond raakte toen de Taliban op haar en haar vrienden schoten terwijl ze in een schoolbus zaten in de Swat-vallei in Pakistan.

Hier leest u meer


Ladies Night @ Siniscoop - 12 april 2016

 

Dinsdag 12 april stond er opnieuw een Ladies Night op het programma van Siniscoop.

 

Alle aanwezige dames konden genieten van de langverwachte hilarische komedie: My Big Fat Greek Wedding 2. Romantiek en humor met een Griekse twist!

Hier leest u meer 


Filmtip: A Bigger Splash in Siniscoop

 

De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul (Schoenaerts) en Marianne (Swinton) op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van Harry (Fiennes) en zijn dochter Penelope (Johnson). Harry is een luidruchtige driftkikker. Bovendien is hij de ex van Marianne...

Hier leest u meer


Filmtip: Robinson Crusoe - Vlaamse versie in Siniscoop

 

De papegaai Dinsdag woont met een groepje dieren op een paradijselijk eiland. Hij droomt ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand: Robinson Crusoe. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: Chevaliers Blancs in Siniscoop

 

Jacques Arnault staat aan het hoofd van de NGO ‘Sud Secours’, een humanitaire organisatie die weeskinderen wil gaan redden uit het door burgeroorlog geterroriseerde Tsjaad, om ze mee te nemen naar kandidaat-ouders in Frankrijk. 

Hier leest u meer


Kidsday @ Siniscoop met bezoek van de Paashaas!

 

Zondag 27 maart had de Paashaas langs geweest in Siniscoop in Sint-Niklaas. Alle (jonge) bezoekers konden naar hartelust paaseitjes rapen.

Ook clown Doubie was van de partij en alle kinderen konden op de foto dankzij onze fotograaf.

Bekijk HIER alle foto's


Filmtip: Kung Fu Panda 3 in Siniscoop

 

Vanaf woensdag 23 maart is de amimatiefilm ‘Kung Fu Panda 3’ in de Vlaamse en originele versie te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Kung Fu Panda 3 werd geregisseerd door Jennifer Yuh Nelson en Alessandro Carloni. De film is geproduceerd doorDreamWorks Animation en Oriental DreamWorks en gedistribueerd door 20th Century Fox. De film is het vervolg op Kung Fu Panda 2 uit de Kung Fu Panda filmreeks.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: 45 Years in Siniscoop

 

Het is een week voor het 45-jarige huwelijksfeest van Kate en Geoff Mercer (gespeeld door Charlotte Rampling en Tom Courtenay) wanneer er een brief arriveert voor Geoff.

Hier leest u meer


Filmtip: The Divergent Series: Allegiant in Siniscoop

 

Vanaf woensdag 9 maart kan je naar het derde deel van The Divergent Series: Allegiant gaan kijken in Siniscoop. Elke dag is er een vertoning om 14.30u - 17.00 u - 20.00u  en 22.30u. Op zondag ook om 11.00u.

Hier leest u meer


Filmtip: London has fallen in Siniscoop

 

In Londen is de Britse premier onder mysterieuze omstandigheden overleden. Zijn begrafenis is een niet te missen evenement voor de leiders van de westerse wereld.

Maar wat begint als het meest beveiligde evenement op aarde, verandert in een dodelijk complot om 's werelds meest machtige leiders te doden en elke bekende bezienswaardigheid in de Britse hoofdstad te vernietigen.

Hier leest u meer

 


Filmtip: BELGICA in Siniscoop

 

Belgica is het verhaal van Jo en Frank, twee broers. Zoals vaak bij broers, zijn ze heel verschillend.

Jo is een niet erg grote en magere twintiger. Als jonge gast had hij artistieke ambities, maar hij is uiteindelijk - uit liefde voor de muziek - café Belgica begonnen. Frank is zeven jaar ouder en op alle vlakken de grote broer...

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: SPOTLIGHT in Siniscoop

 

Spotlight is een Amerikaanse film van regisseur Tom McCarthy. De film kreeg overwegend positieve recensies en sleepte verscheidene filmprijzen, waaronder twee Oscars, in de wacht. 

Het verhaal

In het indrukwekkende filmdrama Spotlight stuit de journalistieke onderzoeksafdeling van The Boston Globe op een zedenzaak binnen de katholieke gemeenschap.

Hier leest u meer


Filmtip: Deadpool in Siniscoop

 

Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool.

Hier leest u meer


Filmtip: Zoolander 2 in Siniscoop

 

In Zoolander 2 worden er massaal knappe mensen vermoord. Interpol twijfelt geen moment en schakelt de hulp in van Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson).

Hier leest u meer


Ladies Night @ Siniscoop met de AP van 'The Choice'

 

Een leuke première, leuke stands, toffe prijzen, samen met je vriendinnen op de foto... Da's Ladies Night in Siniscoop. Deze keer konden alle aanwezige dames  in avant-première genieten van de nieuwe verfilming van een Nicolas Sparks boek: The Choice. Romantiek ten top!

Hier leest u meer


Filmtip: Deadpool in Siniscoop

 

Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool.

Hier leest u meer


Filmtip: How to be Single in Siniscoop

 

Er is een juiste manier van single zijn, een verkeerde manier van single zijn, en dan... heb je Alice. En Robin. Lucy. Meg. Tom. David.

New York zit vol met eenzame zielen op zoek naar de juiste match, echte liefde, een date, of gewoon iets daar tussenin.

Hier leest u meer


Filmtip: Helden van de Zee in Siniscoop

 

De Helden van Ketnet kunnen het stunten niet laten. Ze trekken naar zee voor een avontuurlijke vakantie aan de Belgische kust.

Van hun verblijfplaats in de duinen maken ze al snel een mini-pretpark, inclusief een razendsnelle rollercoaster.

Hier leest u meer


Filmtip: Alvin and The Chipmunks - The Road Chip (Vlaamse versie) in Siniscoop

 

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave (Jason Lee) zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal ‘dumpen’. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer.

Hier leest u meer


Filmtip: Zootropolis in Siniscoop

 

Zootropolis is een stad als geen ander, een moderne wereld met alleen dieren. De stad bestaat uit verschillende wijken zoals de chique Sahara Square en het ijskoude Tundratown.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: Pawn Sacrifice in Siniscoop

 

In het aangrijpende waargebeurde verhaal Pawn Sacrifice volgen we de schaaklegende Bobby Fischer (Tobey Maguire) die ten tijde van de Koude Oorlog het op moet nemen tegen Russische Boris Spassky (Liev Schreiber).

Hier leest u meer


Filmtip: Point Break in Siniscoop

 

Een jonge FBI-agent infiltreert in een uitzonderlijke groep van extreme sporters die ervan verdacht worden een reeks ongeziene overvallen op bedrijven te hebben gepleegd.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: Me and Earl and the Dying Girl

 

Me and Earl and the Dying Girl is een Amerikaanse film onder regie van Alfonso Gomez-Rejon. De film ging in première op 25 januari op het Sundance Film Festival in de U.S. Dramatic Competition waar hij de U.S. Grand Jury Prize en de Audience Award U.S. Dramatic won.

Hier leest u meer


Filmtip: Goosebumps in Siniscoop

 

Goosebumps is een Amerikaanse live-action/computeranimatie fantasyfilm, geregisseerd door Rob Letterman. De film is gebaseerd op de jeugdboeken van Kippenvel, geschreven door R.L. Stine.

Hier leest u meer


Filmtip: Creed in Siniscoop

 

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) heeft zijn beroemde vader nooit gekend, wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed stierf voordat hij geboren werd.

Toch is het niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit en vertrekt Adonis naar Philadelphia, de plek van de legendarische bokswedstrijd tussen Apollo Creed en de ruige nieuwkomer genaamd Rocky Balboa. Eenmaal in de stad aangekomen, zoekt Adonis Rocky (Stallone) op en vraagt hem om zijn trainer te worden.

Hier leest u meer


Filmtip: The Revenant in Siniscoop

 

The Revenant is een meeslepende en intrigerende filmervaring, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest.

Hier leest u meer


Kidsday in Siniscoop met de avant-première van Alvin & The Chipmunks: The Road Chip

 

Op zondag 31 januari stond de maandelijkse Kidsday op het programma van Siniscoop.

Om 11u00 startte de knotsgekke film  Alvin & The Chipmunks: The Road Chip in avant-première voor alle jongens en meisjes.

Voor de film konden iedereen, zoals gebruikelijk, zich uitleven op het springkasteel, op de foto gaan dankzij onze fotograaf en dollen met clown Doebie.

Hier leest u meer


Avant-première ‘Achter De Wolken’ in Siniscoop in aanwezigheid van Katelijne Verbeke en Lucas Van den Eynde

 

Vrijdag 29 januari werd in avant-première de Vlaamse film ‘Achter De Wolken’ vertoond in aanwezigheid van Katelijne Verbeke en Lucas Van den Eynde.

‘Achter De Wolken’ is het langspeelfilmdebuut van Cecilia Verheyden, gebaseerd op het theaterstuk van Michael De Cock met in de hoofdrol twee van de meest fantastische acteurs die Vlaanderen ooit gekend heeft: Chris Lomme en Jo De Meyere.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: EL CLUB

 

Vier ex-dienaren van God wonen samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden. Ze leven volgens een strikt maar redelijk aangenaam regime, onder het toeziend oog van een vrouwelijke huisbewaarder...

Hier leest u meer


Filmtip: The Finest Hours in Siniscoop

 

De Disney-film 'The Finest Hours' is vanaf woensdag 27 januari te zien in 2D en 3D in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Op 18 februari 1952 wordt de Oostkust van de Verenigde Staten getroffen door een van de zwaarste stormen ooit. Met dodelijk geweld laat de storm een spoor van verwoesting achter.

Hier leest u meer


Filmtip: Joy in Siniscoop

 

Joy vertelt het onstuimige verhaal van een familie over vier generaties. In het middelpunt staat een meisje dat verandert in de vrouw, die eigenhandig een zakenimperium opricht en leidt

Hier leest u meer


Filmtip: Daddy's Home in Siniscoop

 

Vanaf deze week in Siniscoop in Sint-Niklaas: de komedie 'Daddy's Home' met Mark Wahlberg en Will Ferrell in de hoofdrollen.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: Mia Madre in Siniscoop

 

Margherita is een regisseuse die een film opneemt met de beroemde Amerikaanse acteur Barry Huggins, die nogal een uitgesproken persoonlijkheid is op de set. Buiten de set probeert Margherita haar leven onder controle te houden ondanks dat ze zich machteloos voelt als ze wordt geconfronteerd met de ziekte van haar moeder en het puberen van haar dochter.

Hier leest u meer


Ladies Night @ Siniscoop met première van 'Broer'

 

Dinsdag 19 januari stond de eerste Ladies Night van het jaar op het programma in Siniscoop. De Vlaamse topper ‘Broer’ werd in avant-première vertoond, exclusief voor de dames. En er was meer, niemand minder dan Koen De Bouw en Titus De Voogdt waren aanwezig tijdens de avant-première.

Hier leest u meer


Siniclubfilm van de week: RAMS in Siniscoop

 

De broers Gummi en Kiddi leven in een afgelegen vallei in IJsland. De rammen van de twee schapenboeren behoren tot de beste van het land en wonnen al diverse prijzen.

Hier leest u meer


Filmtip: The H8teful Eight in Siniscoop

 

The H8teful Eight vertelt het verhaal van zeven gevaarlijke premiejagers en hun gevangene, enkele jaren na de Burgeroorlog in het winterse Wyoming.

Hier leest u meer