Lifestyle & Welness


Naar een nieuwe mindset - Geef jezelf meer slagkracht - Lut Wyers


De wereld rondom ons verandert alsmaar sneller. Om mee te blijven, moeten we groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Bij dat proces zijn we echter nog te vaak onze eigen grootste vijand. We denken ‘ik blijf liever bij wat ik ken’ of ‘die droom zal ik maar snel opbergen’.


Nochtans, willen we ons kunnen aanpassen aan de steeds veranderende realiteit van vandaag, dan moeten we onze vastgeroeste denkpatronen doorbreken. We moeten leren en durven anders te denken.


Dit boek stimuleert je om op zoek te gaan naar jouw nieuwe mindset. De auteur reikt inzichten en ideeën aan die op ieder van ons toepasbaar zijn, op elk domein van ons leven: doelen stellen, omgaan met tegenslag, samenwerken met anderen,…


ISBN 978-90-8222-555-6 - Softcover met flap - Prijs: € 17,95 - Uitgeverij: Nemo


 

Moody bitches: De leukste manier om succesvol te zijn - Dr. Julie Holland

 

De moderne vrouw is van alle markten thuis: ze is succesvol, heeft humor, stijl, geeft leiding, verzorgt en verleidt. Maar ook slaapt ze te weinig, heeft ze te veel stress en te weinig seks en ze slikt steeds meer pillen.


In Moody bitches biedt psychiater en bestsellerauteur Julie Holland inzicht, tips en trucs.


Vrouwen hebben geleerd hun buien te onderdrukken: emoties zijn verdacht en stemmingswisselingen slecht voor je carrière. Wat we echter lijken te vergeten is dat we onszelf hierdoor tekortdoen: gevoelens en buien zijn cyclisch en een onderdeel van wie we zijn en dat is geen zwakte, maar juist een kracht.


Julie Holland combineert praktische inzichten met wetenschappelijke kennis en laat zien hoe je, door je lichaam op een andere en betere manier te begrijpen, op de leukste manier gelukkig en succesvol kunt worden.


Laat je innerlijke moody bitch los ... OPGELET: de Moody Bitches komen eraan!


ISBN 9789491845505 - Paperback - 368 p. - Prijs: € 19,50 - Uitgeverij: Maven Publishing