Filmtip: Captain America: Civil War in Siniscoop


Captain America: Civil War pikt het verhaal na de gebeurtenissen in Avengers: Age of Ultron op.

 

Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, in hun pogingen de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident, waar de Avengers bij betrokken zijn, zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor hun daden.

Een regeringsorgaan wordt opgesteld, om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwestatus quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen van een nieuwe en afgrijselijke vijand.

DUUR 146 minuten

GENRE Actie, Science fiction, Thriller

REGIE Anthony Russo, Joe Russo

CAST Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan

 

'Captain Amerika: Civil War' is elke dag in Siniscoop in 2D en 3D.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Wat vinden de kijkers in Siniscoop van deze film?


"Ik vind 'Captain Amerika: Civil War' een zeer geslaagde film. Ik heb alle Marvel-films al gezien en wou deze natuurlijk ook zien. En de film bracht méér dan ik ervan verwachtte. 'Captain Amerika: Civil War' is een zalige film, een absolute aanrader.

 

Ik geef deze film 10 op 10!


"Ik vond de film zeer goed. 'Captain Amerika: Civil War' is een spannende en grappige film. Ik heb voor deze film gekozen omwille van jeugdsentiment.

 

'Captain Amerika: Civil War' is een zeer geslaagde film die ik 8 op 10 geef."


"Een hartverscheurende, spannende en grappige film. Zo zou ik 'Captain Amerika: Civil War' beschrijven.

 

Ik wachtte al sinds 'Winter Soldier' op dit vervolg en ik kan zeggen het is een bijna perfecte film!

 

Beste acteur is voor mij Sebastian Stan. Ik geef deze Marvelfilm 9,5 op 10."


"Ik heb voor 'Captain Amerika: Civil War' gekozen omdat het een Marvel-film is. 'Captain Amerika: Civil War' is goed, een verrassende, actievolle en vaak komische film. De film overtrof mijn verwachtingen, ik kan 'Captain Amerika: Civil War' zeker aanbevelen. 

 

Ik geef deze film 8,5 op 10."


"'Captain Amerika: Civil War' is super goed! Het is een verrassende en spannende film die ik als comic-fan zeker niet wou missen. De film is echt top, nog beter dan ik kon verwachten. 

 

Ik geef 'Captain Amerika: Civil War' 9,5 op 10."


"De ultieme superhelden film, zo omschrijf ik 'Captain Amerika: Civil War'.

 

Ik kan iedereen deze film aanraden want hij is de beste superhelden film tot nu toe. Beste acteur vond ik Robert Downey Jr.

 

'Captain Amerika: Civil War' krijgt van mij 8 op 10."