Bekijk zaterdag 23 juli de koning van de wals in Siniscoop


Op zaterdag 23 juli geniet u bij Siniscoop van André Rieu´s zomeravondconcert, live vanaf het meest romantische plein van Nederland, het Vrijthof in Maastricht.

 

André pakt ook dit jaar weer groots uit met bijzondere gastartiesten, solisten en natuurlijk het Johan Strauss orkest. Bij Siniscoop beleeft u een onvergetelijke avond vol meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical.

De Nieuwe Films van deze week

 

The BFG (De GVR)

 

In de film ontmoeten we Sophie, een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een aardige reus, De Grote Vriendelijke Reus genaamd. Samen verzinnen ze een plan om de wereld te redden van de slechte, mensetende reuzen die de GVR pesten.

 

Regie: Steven Spielberg

Speelduur:115 minuten

Genre: Familie, Fantasy

Cast: Rebecca Hall Bill Hader, Jemaine Clement

 

Originele Versie speelt alle dagen om 22u30 (Nt op zaterdag), ook om 20u00 op woe, vrij, zon en dinsdag. Originele Versie in 3D speelt do, zat en maandag om 20u Nederlandse versie speelt alle dagen om 14u30 en 17u00

Independence Day : Resurgence 

 

Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramm a om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

 

Regie :Roland Emmerich

Speelduur :120 minuten

Genre: Actie, Science-Fiction

Cast: Maika Monroe, Jeff Goldblum, Liam Hemsworth

 

Speelt alle dagen om 14u30 in 2D

Speelt alle dagen in 3D om 17u00 en 22u30

Speelt om 20u00 in 3D op woe, vrij, zon, en dinsdag

Speelt om 20u00 in 2D op don, zat en maandag

Avant Première: Now You See Me 2 

 

's Werelds meest beruchte illusionisten zijn terug! Een jaar nadat ze de FBI te slim af waren en het publiek verbluften met hun Robin Hood-achtige spektakels, maken ze een onvrijwillige comeback. Walter Mabry, een wonderkind uit de computerwereld, dwingt de groep een haast onmogelijke stunt uit te voeren. Voor de illusionisten is er maar één uitweg: ze moeten een nog waanzinnigere stunt bedenken om hun naam te zuiveren en het meesterbrein achter dit alles te ontmaskeren.

 

Regie :Jon M. Chu

Speelduur:115 minuten

Genre: Actie, Komedie

Cast: Daniel Radcliffe  Lizzy Caplan, Mark Ruffalo

 

Speelt vanaf zaterdag om 20u00 en 22u30

 

www.siniscoop.be