Filmtip: The Nice Guys in Siniscoop


Los Angeles, 1977: smog teistert de dag, neon verlicht de nacht. Privé-detective Holland March (Ryan Gosling) vormt met tegenzin een koppel met krachtpatser Jackson Healy (Russell Crowe) om een vermissingszaak op te lossen.

 

Wanneer zij in hun onderzoek een verband vinden tussen een vermist meisje en de dood van pornoster Misty Mountains komt een complot aan het licht dat reikt tot in de machtigste kringen.

GENRE Misdaad, Thriller

REGIE Shane Black

CAST Russell Crowe, Ryan Gosling, Matt Bomer, Kim Basinger

 

'The Nice Guys', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


De mening van de kijkers in Siniscoop


Ik heb voor deze film gekozen omdat ik Kim Bassinger nog eens wilde zien spelen. 'The Nice Guys' is een goede film, ik heb ervan genoten. Het was een humoristische en ontspannende film.

 

Angourie Rice,die de rol speelde van de 13 jarige dochter Holly March was fantastisch!  Van mij krijgt de film 8/10.


Deze film uit het aanbod sprak mij het meest aan, en ik heb de juiste keuze gemaakt!. 'The Nice Guys' bracht wat ik ervan verwacht had : zowel spanning als humor.  Russell Crowe was voor mij de beste acteur. Maar Amelia (Margaret Qually) vond ik Verdomme!

 

Ik geef deze misdaadfilm 8/10.


'The Nice Guys' sprak mij vooral aan omdat Russell Crowe meespeelde. Na zijn fantastische rol in 'The Hateful Eight' mocht ik deze film niet missen.

 

'The Nice Guys' is pure ontspanning waar je niet bij moet nadenken. Een typisch Amerikaanse film, met een wonder woman. Ik geef deze film graag 8/10.