Filmtip: Ben-Hur in Siniscoop


De Amerikaanse actie-dramafilm Ben-Hur ivan regisseur Timur Bekmambetov is gebaseerd op de roman Ben-Hur: A Tale of the Christ van de Amerikaanse schrijver Lew Wallace en was eerder een verfilming in 1907 als stomme film, 1925 als stomme film, 1959 als Oscar winnende film, 2003 als animatiefilm en 2010 als tweedelige miniserie.

 

De hoofdrollen worden vertolkt door Jack Huston, Toby Kebbell, Rodrigo Santoro, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer en Morgan Freeman.

Ben-Hur vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger.

 

Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.

 

'Ben-Hur' is een fantastische actie/dramafilm, goede acteurs en prachtige beelden zorgen ervoor dat deze film geen minuut verveelt. Zeker de moeite waard om te zien in Siniscoop!

DUUR 123 minuten

GENRE Avontuur, Drama, Historisch

REGIE Timur Bekmambetov

CAST Jack Huston, Nazanin Boniadi, Morgan Freeman, Toby Kebbell

 

 

 

‘Ben-Hur’, elke dag in 2D en 3D in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be