Welkom op de De Boekenkast, dé website over boeken en films voor Vlaanderen en Nederland!De spectaculairste Tour aller tijden - Richard Moore

 

De tour is een jaarlijks terugkerende titanenstrijd. Heldendom, verraad, spektakel, uithoudingsvermogen en psychologische spelletjes, daar gaat het om. De tour van 1986 spant de kroon; de hele sportwereld was dat haar in de ban van de meedogenloze rivaliteit.

Hier leest u meer over dit boek

 


Gezien: Fill the void in de Siniscoop te Sint-Niklaas

 

‘Fill the void’ is het verhaal van de 18-jarige Shira, de jongste dochter uit een streng orthodox joods gezin uit Tel Aviv. Ze staat op het punt te worden uitgehuwelijkt aan een veelbelovende jonge man van dezelfde leeftijd en achtergrond. Het is voor haar een droom die uitkomt.

 


SASKIA REUSENS LANCEERT WEBSITE
 
Saskia Reusens begon als auteur van kinderboeken. Haar eerste volwassenenboek,Borsten, effende het pad voor haar latere werk waarin ze, steevast geprikkeld door persoonlijke nieuwsgierigheid, op zoek gaat naar maatschappelijke verborgenheden.

Wonen is beleven - Filip Deslee

 

Wonen doe je met al je zintuigen: horen, zien, ruiken, voelen, smaken. In zijn tweede boek koppelt interieurarchitect Filip Deslee de verschillende aspecten van het wonen - ontspannen, koken, slapen, werken, baden, opbergen en het buitenleven -  aan onze zintuigen. 

Hier leest u meer over dit boek

 


Kind van de zee - Brenda Reid


Het is eind jaren zestig van de vorige eeuw. Na een jaar op een strenge Engelse kostschool is de zeventienjarige Angel blij dat ze weer terug is op Kreta, het eiland waar ze geboren is en waar haar hart ligt. Zij en haar jeugdvriendin Chrissi zijn van plan om samen een vrolijke, luie zomer door te brengen in het bergdorp van haar jeugd.

Hier leest u meer over dit boek

 


Jesse - Mies Meulders

 

Jesse leefde negen maanden in Mies Meulders’ buik en is daarna dood geboren. Het vergde vele jaren en ervaringen vooraleer Mies haar verhaal kon delen in dit boek. Jaren waarin ze het leven weer ten volle leerde omarmen, waarin ze dochter Zanna Victoria mocht verwelkomen en genoot van dit nieuwe leven.

Hier leest u meer over dit boek

 


Recensie: Jommeke ~ Wereldkookboek

 

Jommeke, Vlaanderens populairste stripheld met het strooien dakje, heeft een wereldkookboek uitgebracht. Er kookboek voor zowel jong als oud met 54 recepten uit de hele wereld.

Hier leest u de recensie van dit boek


Wie neemt MILO mee op kamp?

 

De schuchtere tiener MILO- uit de winnende film van het Jeugdfilmfestival- mag van zijn strenge ouders niet mee op kamp.

elke jeugdvereniging neemt MILO mee op kamp en wint de première van de film MILO?

 Hier leest u meer over dit bericht


Recensie: Cédric 27 - Wanneer vertrekken we? - Laudec & Cauvin

 

Uit de reeks ‘Cédric’ van Laudec en Cauvin is het 27ste deel ‘Wanneer vertrekken we?’ bij Dupuis verschenen.

Dertien kortverhalen over de kleine jongen Cédric, zijn ouders, grootvader, zijn Chinees vriendinnetje Chen en vele anderen.

Hier leest u de recensie van deze strip

 


Recensie: Collision - De Catastrofe - Sarah Morton

 

‘Collision - De Catastrofe’  is het verhaal van de 15-jarige Sarah, die vorig schooljaar lastig werd gevallen door haar leraar Gustaaf Straker, een ruwe, furieuze en opstandige dictator die niet voor rede vatbaar is.

Hier leest u de recensie van dit boek


De Levenscode - Albert Sonnevelt

 

Je leeft in een wonderlijk tijdperk: er is meer informatie beschikbaar over ziekte en gezondheid dan je ooit kunt verwerken. Aan de andere kant dreigen er meer mensen te sterven aan leefstijlgerelateerde klachten dan ooit in de geschiedenis is voorgekomen.

Hier leest u meer over dit boek

 


Recensie: Jommeke pocket 9 - Te land, ter zee en in de lucht

 

Deel 9 Jommeke ‘Te land, ter zee en in de lucht’ bevat de stripverhalen ‘De grasmobiel’, ‘De plastieken walvis’ en ‘De vliegende ton’.

Drie complete stripverhalen in pocketformaat. Handig op mee te nemen en te bewaren.

Hier leest u de recensie van dit boek


DVD Recensie: Zambezia - Wayne Thornley

 

‘Zambezia - De Verborgen Vogelstad’ is een pracht van een animatiefilm, geschikt voor de hele familie. Spectaculaire beelden en het spannend verhaal vol humor en ontroering maken van deze film een pareltje voor zowel jong als oud.

Hier leest u de recensie van deze film


DVD Recensie: Shades of Gray - Jag Mundhra

 

Gray Goodman werkt als tekenares voor de politie in L.A. Ze maakt robotfoto’s van moordenaars en verkrachters. Gray heeft een goedbetaalde job en is getrouwd met de knappe Jack.

Toch is ze niet gelukkig en wil haar leven een nieuwe wending geven.

Hier leest u de recensie van deze DVD

 


Gezien: La Religieuse in de Siniscoop te Sint-Niklaas

 

‘la Religieuse’ van regisseur Guillaume Nicloux is de tweede filmversie van de gelijknamige briefroman uit 1796. De film brengt het verhaal van de 16-jarige Suzanne, die tegen haar zin en voor de wil van haar familie intreedt in het klooster.

Hier leest u meer over dit bericht


OPROEP VOOR COMPOSITIEOPDRACHT / SONG VOOR DE FILM HALFWEG

 

Voor de nieuwe langspeelfilm Halfweg van Geoffrey Enthoven is Fobic Films op zoek naar de unieke song die op een creatieve manier zal gebruikt worden in de film.

Hier leest u meer over dit bericht

 


DE MOOISTE ZWEMBADEN VAN BELGIË EN NEDERLAND - Bert De Pau

 

Aan de hand van inspirerende verhalen en prachtige foto's van Hilde Verbeke toont dit boek de mooiste realisaties van de meest gerenommeerde zwembadbouwers.

Hier leest u meer over dit boek

 

 


Champagne! - Gido Van Imschoot

Denk jij bij het horen van ‘champagne’ direct aan een feestje? Helemaal terecht, maar de Champagne is ook een prachtige streek waar natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met kinderen, gastronomen, cultuurminnaars en andere levensgenieters volop aan hun trekken komen.

In haar schaduw - Louise Douglas

 

Hannah Browns volwassen leven wordt volledig in beslag genomen door de dood van haar vroegere hartsvriendin Ellen Brecht. Ze waren in hun jeugd onafscheidelijk, tot Ellen een relatie kreeg met Hannahs geadopteerde broer Jargo.

Hier leest u meer over dit boek

 


Maya de Bij : Kijk- en zoekboek  - Gert Verhulst

 

Kijk mee in de wereld van Maya, ga op zoek naar haar vriendjes of tel met haar de bloemen in de weide! Ontdek het allemaal in dit leuke kijk- en zoekboek van  Maya de Bij!

Hier leest u meer over dit boek

 


Maya de Bij - De Nachtbloem op DVD

 

Vind jij ook dat de zomer wel erg lang op zich laat wachten? Maya zorgt ervoor dat je je niet hoeft te vervelen tijdens regenachtige dagen! Ga met al je vriendjes lekker op de bank zitten en beleef samen met hen de nieuwe avonturen van Maya de Bij op DVD! 

Hier leest u meer over deze DVD


De Angstjager - Joris van Os 


Jonas Bicker lijkt voorbestemd om grote daden te verrichten. Hij is gezegend met bijna onmenselijke moed en doet dingen waar anderen alleen van dromen. Hij is een held, een halfgod, een hedendaagse Hercules.

Hier leest u meer over dit boek


Recensie: En uit de bergen kwam de echo - Khaled Hosseini

 

Vanaf dinsdag 21 mei ligt ‘En uit de bergen kwam de echo’, het derde boek van de Amerikaanse auteur Khaled Hosseini, in de winkelrekken.

Hier leest u de recensie van dit boek


Diane Broeckhoven stelt haar boek 'Wat ik nog weet' voor in Antwerpen

 

Zaterdag 18 mei werd het nieuwste boek van Diane Broeckhoven feestelijk voorgesteld bij boekhandel De Groene Waterman in Antwerpen.

Journaliste en schrijfster Jelle Van Riet sprak met Diane over het boek, een boeiend gesprek over vreugde, relaties, liefde en de band tussen een moeder en haar zoon, maar ook over verdriet, scheiden en onbegrip. Kortom: het leven zoals het is.

Hier leest u meer over dit bericht

 


Sylvia Van Driessche stelt haar eerste Young Adult roman ‘Tussen de sterren’ voor in Gent

 

Sylvia Van Driessche, Joepie's huidige hoofdredactrice, heeft met ‘Tussen de sterren’ haar eerste young adult-roman geschreven. Voor deze heugelijke gebeurtenis nodigde ze familie, vrienden en pers uit om dit moment plechtig te vieren.

Hier leest u meer over dit bericht


Recensie: Ooggetuigen uit de Grote Oorlog - Een Amerikaanse reporter beleeft en beschrijft de strijd in Vlaanderen in 1914 - E.A. Powell

 

In de nieuwe reeks Ooggetuigen uit de Grote Oorlog, uitgegeven bij Davidsfonds Uitgeverij, is het boek ‘Fighting in Flanders’ van de Amerikaan Edward Alexander Powell voor het eerst verschenen in een Nederlandse vertaling.

Hier leest u de recensie van dit boek


Recensie: Babyplakboek - Gerard Janssen

 

Na het Zwangerschapsplakboek ‘9 maanden’ is er nu het ‘Babyplakboek’ bij Uitgeverij Snor verschenen. Een leuk plakboek waarin je week na week de ontwikkeling van je kind kunt bijhouden en zo het eerste levensjaar van je baby in boekvorm giet.

Hier leest u de recensie van dit boek


Gezien: 'The Sessions' in Siniscoop te Sint-Niklaas

 

‘The Sessions’ brengt het verhaal van Mark O’Brien, een 38-jarige door polio compleet verlamde man. Mark leeft dankzij een ijzeren long, een logge machine dat zijn ademhaling regelt. Mark kan enkel zijn hoofd bewegen, maar houdt toch de moed erin door te schrijven en dankzij een gezonde dosis zelfrelativering.

Hier leest u meer over deze film


Recensie: Weight Watchers - Hapjes om van te genieten

 

Iedereen organiseert wel eens graag een feestje of een party. Vrienden en familie uitnodigen, een hapje en een drankje...alleen voor zij die willen afslanken zijn deze gelegenheden vaak moeilijk.

Want een glaasje bubbels en enkele hapjes staan meestal gelijk aan een pak calorieën.

Hier leest u de recensie van dit boek


Een boek huren bij www.eboektehuur.nl - Het e-boek en de toekomst

 

Langzaam raken het e-boek en het elektronisch lezen ingeburgerd. Inmiddels zijn er in Nederland en België vier miljoen e-readers en tablets in omloop, nog afgezien van de smartphones waarop e-boeken eveneens kunnen worden gelezen.

Hier leest u meer over dit bericht

 


Gezien: Oorlogsdrama 'Lore' in de Siniclub te Sint-Niklaas

 

Dinsdag 14 mei werd in de Siniclub in de Siniscoop te Sint-Niklaas het ontroerende oorlogsdrama ‘Lore’ vertoond. Lees ons verslag en de Siniclub-bezokers van de week!

Lees hier meer over dit bericht


Recensie: Levenslank - Dr. Luc Evenepoel

 

Dokter Luc Evenepoel heeft met ‘Levenslank’ een opzienbarend boek geschreven. ‘Levenslank’ is geen dieetboek en evenmin een gewoon afslankboek. Dit boek gaat over het allerbelangrijkste van afslanken, namelijk hoe je steeds slank kunt blijven.

Hier leest u de recensie van dit boek

 

 


Appermont - 40 jaar televisie, over vroeger en later - Tom De Leur

 

Niemand overtreft Luc Appermont in het vier decennia lange parcours dat hij als TV-presentator (bij vrt én vtm) heeft afgelegd.

 

Van 'Binnen en Buiten' uit begin jaren zeventig, over de 'Pak de Poen-show', 'Sterrenwacht', 'Eurosong', 'Waagstuk', 'Luc', 'Het Mooiste Moment' tot het huidige 'Vroeger of Later'.

Hier leest u meer over dit boek

 


Recensie: Heinrich Ooooh & De Zeurderige Zombies - Hilde E. Gerard

 

‘Heinrich Ooooh & De Zeurderige Zombies’ is alweer het derde boek in deze leuke en spannende reeks over de belevenissen in en rond de G&G Ooooh, geschreven door Hilde E. Gerard.

Hier leest u de recensie van dit boek


Recensie: De Huwelijkskans - Jennifer Probst

 

'De huwelijkskans' heeft als originele titel 'The Marriage Mistake' en is naar het Nederlands vertaald door Ineke de Groot. Deze trilogie zorgt voor vele romantische uurtjes leesplezier en blijft boeien van begin tot het einde.

Hier leest u de recensie van dit boek


Recensie: At Summer's End - Kim de Bruin

 

'At Summer's End' is het verhaal van de 15-jarige Lynn. Net voor de zomervakantie vertelt haar vader dat ze gaan verhuizen naar hun vakantiehuis aan zee om daar een nieuw leven te beginnen.

Hier leest u de recensie van dit boek


Recensie: In bed met Boeddha - Monica Vanleke

++++De Boekenkast in gesprek met Monica Vanleke

 

‘In bed met Boeddha’ is het derde boek van auteur Monica Vanleke. Het is een feelgoodroman, met een goed verhaal dat de nodige humor bevat. Het boek, met opnieuw Fanny in de hoofdrol,  leest vlot en is zeker een aanrader.

Lees hier de recensie en het interview

 

 


Komedie 'The Sessions' op 16-19 en 21 mei in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Het immens aangrijpende en tevens verrassend grappige verhaal van een man, verlamd door polio, die op 38-jarige leeftijd besluit zijn maagdelijkheid te verliezen.

Hier leest u meer over deze film


Recensie: Code 37 ~ Kaviaar - Tille Vincent

 

Voor de liefhebbers van de succesvolle boekenreeks Code 37 is er goed nieuws! In de winkelrekken ligt het allernieuwste boek 'Kaviaar', geschreven door bestsellerauteur Tille Vincent.

Hier leest u de recensie van dit boek


DVD Recensie: Autopsy - Adam Gierasch

 

Vijf vrienden zijn met de auto op reis. Aan hun vakantie komt abrupt een einde wanneer ze een man aanrijden. Het blijkt een ontsnapte patiënt uit het Mercy-Ziekenhuis te zijn.

Hier leest u meer over deze DVD

 


Jommeke Wereldkookboek

 

Jommeke serveert voor u zijn Wereldkookboek. Daarin verzamelt de stripheld zijn lievelingsgerechten uit de vier windstreken.

Hier leest u meer over dit boek

 


Darkroom - Belinda Aebi

 

In de darkroom van een homosauna in Gent wordt een lijk gevonden. Doodsoorzaak: wurging. Het slachtoffer is Vincent Bracke, zesentwintig en fotomodel.

Hier leest u meer over dit boek


De Laatkomer - Dimitri Verhulst

 

Om zich alsnog te kunnen verzoenen met zijn leven, verlaat Désiré Cordier het pad zoals dat richting graf voor hem was uitgestippeld. Hij neemt wraak op zijn matte, liefdeloze burgermansbestaan door te doen alsof hij dementeert.

Hier leest u meer over dit boek

 


Nieuwe single en DVD voor Plop - De Kabouterkermis

 

Lachen, smullen, eendjes vissen kan je samen met Plop op het grootste Plopfeest van het jaar, want de Kabouterkermis staat klaar! De nieuwe single ‘De Kabouterkermis’ is opnieuw een vrolijk deuntje en kan je vanaf nu downloaden.

Hier leest u meer over deze DVD

 


Luuk Imhann brengt muziekpoëzievoorstelling van zijn boek ‘De Onverschilligheid van Rozen’

 

Naar aanleiding van het poëziedebuut ‘De Onverschilligheid van Rozen’ van Luuk Imhann hadden we een gesprekje met Luuk, die naast auteur van het boek ook met de muziekpoëzievoorstelling ‘De Onverschilligheid van Rozen’ op de planken staat.

Hier leest u het interview met Luuk Imhann


Oorlogsdrama 'Lore' op 9-12 en 14 mei in Siniscoop

 

Als haar ouders, beiden Nazi's, worden opgepakt, moet Lore met haar 4 jonge zusjes en broertjes te voet door het naoorlogse Duitsland van 1945 naar hun oma..

Hier leest u meer over deze film

 


DVD Recensie: The Grudge 2 - Takashi Shimizu 

 

Na het succes van de wereldwijde succesfilm ‘The Grudge’ moest er wel een vervolg komen. Regisseurs Sam Raimi en Takashi Shimizu werkten met ‘The Gudge 2’ samen, met opnieuw een pareltje van een horrorfilm als resultaat.

Hier leest u de recensie van deze DVD


Antifragiel · Dingen die baat hebben bij wanorde - Nassim Nicholas Taleb

 

De bestseller De Zwarte Zwaan is volgens NRC Handelsblad een van de 25 wetenschappelijke boeken die je gelezen moet hebben.Antifragiel is het vervolg erop, en meteen het magnum opus van Nassim Nicholas Taleb – het sluitstuk van zijn filosofisch oeuvre over onzekerheid, risico en menselijk falen.

Hier leest u meer over dit boek

 


Petit livre qui ne tient pas debout - ARPAÏS du bois

 

Dit boek is een kunstwerk op zich. Een verzameling tekstflarden uit tekeningen; een gedichtenbundel die er geen is.

Hier leest u meer over dit boek

 


Lekker Lang Jong ~ Een Voedselzandloper kookboek - Clara ten Houte de Lange & Nelleke van Lindonk

 

Dit kookboek vertaalt de theorie van arts Kris Verburgh, auteur van de bestseller De Voedselzandloper, in 175 inspirerende recepten. Stuk voor stuk gezonde, verantwoorde en vooral lekkere gerechten.

Hier leest u meer over dit boek

 


Bumba’s theaterdebuut op DVD!

 

Veel kleine kinderen is het niet ontgaan: de leukste clown van de Lage Landen heeft de afgelopen maanden de Vlaamse en Nederlandse theaters bezocht!

De show 'Bumba in Dromenland' is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten.

Hier leest u meer over deze DVD

 


Ons briljant brein - Dr. Steven Laureys

 

De Vlaamse neuroloog Steven Laureys is een wereldautoriteit in de kennis van hoe ons brein werkt. Hij is kandidaat-Nobelprijswinnaar voor zijn baanbrekend onderzoek naar het bewustzijn.

Hier leest u meer over dit boek

 


Groenten en fruit, da’s de klok rond genieten

 

Kleurrijk. Heerlijk geurend. En met een ontzettende rijkdom aan smaken. We zijn gezegend met zoveel lekkere groenten en fruit van eigen kweek. Witloof, tomaat, champignon, bloemkool, komkommer, paprika, prei, appel, peer, aardbei, framboos en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hier leest u meer over dit boek

 


Recensie: Smossen Mag! - Roger van Damme

 

Sterrenchef Roger van Damme heeft met ‘Smossen Mag!’ een nieuw kookboek uit.

‘Smossen Mag!’ is een boek vol recepten die kinderen samen met hun mama, papa, oma of opa kunnen bereiden.

Hier leest u de recensie van dit boek

 


Recensie: De Meester - de geheime liefde van Charlotte Brontë in het 19de eeuwse Brussel - Jolien Janzing

 

‘De Meester - de geheime liefde van Charlotte Brontë in het 19de eeuwse Brussel' van Jolien Janzing is een fantastisch boek. De auteur neemt je mee naar de negentiende eeuw, ze schrijft dit fictief boek zo dat je helemaal in de ban bent van het verhaal.

Hier leest u de recensie van dit boek


Recensie: 'Easy, Healthy, Fast' - Martine Prenen

 

Martine Prenen heeft met ‘Easy, Healthy, Fast’ een kookboek geschreven. Nee, niet een zoveelste kookboek in de rij, maar een uniek boek met recepten en tips om heerlijke, gezonde en evenwichtige maaltijden te bereiden.

Hier leest u de recensie van dit boek


Suske en Wiske als jongvolwassenen in nieuwe stripreeks 'Amoras'

 

Vrijdag 3 mei werd de nieuwe stripreeks ‘Amoras’, met Suske en Wiske als jongvolwassenen, voorgesteld in Antwerpen. Het waren hoofdredacteur Strips bij WPG Johan De Smedt en brandmanager Ellen Van Schaik die de langverwachte nieuwe reeks mochten voorstellen.

Hier leest u meer over dit bericht


Recensie: Je huis goed geregeld - Inne Vanden Bremt

 

‘Je huis goed geregeld’ is een leidraad om een koop- of (ver)bouwingsproject zonder al te veel kopzorgen te laten verlopen. Je vindt raad hoe je een pand zo goedkoop mogelijk van de hand kan doen, je raakt wegwijs in de Belgische energieprestatieregelgeving en geeft je vele tips om de (ver)huur van je woning zo goed mogelijk te laten verlopen.

Hier leest u de recensie van dit boek

 


DVD Recensie: The Grudge - Takashi Shimizu

 

De Amerikaanse Karen Davis werkt als verpleegster in Tokyo. Omdat haar collega al twee dagen niet is komen opdagen, stuurt haar baas haar naar Emma Williams, een demente bejaarde..

Hier leest u de recensie van deze DVD


Lekker windje 2. Het Ketnet moppenboek

 

Het tweede boek bij de reeks Lekker windje, die sinds najaar 2012 te zien is op Ketnet. Een reeks met topacteurs zoals Günther Lesage en Gilles De Schrijver.

Hier leest u meer over dit boek

 


De mooist en lekkerste ijscreaties door Christophe Declercq

 

IJs is en blijft een vaste waarde als feestelijke afsluiter van de maaltijd of als verfrissend tussendoortje. In dit boek vind je een uiteenlopende selectie van ijscreaties, steeds vernieuwend, creatief en verrassend.

Hier leest u meer over dit boek

 


Recensie: Lara - Inez van Loon

 

Het verhaal begint met een proloog. In 1932 dwaalt een meisje met satijnen slippers rond in het Alexander paleis dat gelegen is in Tsarskoje Selo, Rusland. Ze mijmert over het verleden. Het meisje is grootvorstin Olga, de oudste dochter van de laatste tsaar: Nicolaas Romanov II en Alexandra Feodorvna.

Hier leest u de recensie van dit boek


WAARHEEN MET BRUSSEL? ~ Toekomstperspectieven voor de Belgische en Europese hoofdstad - Eric Corijn, Jean de Salle, Jean-Louis Genard, Christian Kesteloot, Christian Vandermotten & Pierre Vanderstraeten

 

In 2009 verscheen bij VUBPRESS met Brussel! het eerste boek met een transversale analyse van de grootstedelijke context. In deze nieuwe bundel verschijnen zes essays over de toekomstperspectieven van de Belgische en Europese hoofdstad.

Hier leest u meer over dit boek

 


TANGO ASSASINO, de nieuwe thriller van Patrick Conrad, binnenkort in de winkel

 

Daniël Daens, detective in Antwerpen, komt buiten zijn wil om in een wespennest terecht. De zonderlinge Dieter Calliauw roept zijn hulp in bij de zoektocht naar zijn verdwenen vader. Daens weigert. Wanneer de oude man vermoord wordt teruggevonden, vindt Calliauw dat Daens moet boeten.

Hier leest u meer over dit boek

 


Code 37 ~ Kaviaar - Tille Vincent

 

Hannah Maes is intussen mama van twee kleine kinderen: Roos en Hobe. Het politiewerk ligt al een tijdje achter haar.

Wanneer in een bordeel op de Kortrijksesteenweg een meisje van veertien dood wordt aangetroffen in weinig verhullende lingerie wordt haar hulp ingeroepen..

Hier leest u meer over dit boek

 

 


Let's Get Fit - Tanja Callewaert, Mulamba Van den Hende & Wannes Deleu

 

Je conditie in het slop? Je energie beneden alle peil? Dan is Let’s Get Fit precies wat je nodig hebt.

Hier leest u meer over dit boek


Zondag 26 mei 2013 | 14u | Dichters thuis in Puivelde

 

Voor wie de poëzielezingen in Sint-Niklaas slechts node kan loslaten voor de zomerperiode, is er nog deze coda in het landelijke Puivelde.

Dit kleine gehucht van de deelgemeente Belsele stelt die dag langs een poëziepad zijn huiskamers open, waar dichters uit hun werk voorlezen voor kleine publiekjes van poëzieliefhebbers.

Hier leest u meer over dit bericht