Dieet


LEKKER LICHTER 2 - Infraligne & Vicky Versavel

 

GEZONDER EN SLANKER HET NIEUWE JAAR IN MET INFRALIGNE

 

Een lekker licht kookboek met meer dan 60 heerlijke, evenwichtige gerechten, die bovendien snel en makkelijk klaar te maken zijn.

 

Afslanken en gezond koken hoeft niet moeilijk, duur of tijdrovend te zijn. Lekker Lichter 2 bevat meer dan 65 haalbare en lekkere recepten, gaande van heerlijke maaltijdsoepen en lekkere sandwiches, over vegetarische lunches tot vis- en vleesgerechten. In geen tijd tover jij een gezonde, slanke maaltijd op tafel.

 

Lekker Lichter 2 bevat ook meer advies rond menopauze, constipatie, gezonde voeding voor kinderen en beweging. Bovendien vind je in het boek concrete tips voor op feestjes en op restaurant.

 

Alle recepten zijn gecontroleerd door de professionele diëtisten van Infraligne en aangevuld met de voedingswaarde.

Infraligne-gezicht Vicky Versavel geeft daarnaast ook haar kijk op een lekker lichte keuken.

 

ISBN 9789401407762 - Gebonden - 128 pagina’s - Prijs: € 19,99 - Uitgeverij: Lannoo


Het metabolismedieet kookboek - Haylie Pomroy verschijnt op 17 januari

 

Het langverwachte kookboek bij het metabolismedieet! Meer dan 200 recepten voor succes.

 

Het gigantische succes van Het metabolismedieet. Slank in 28 dagen is te danken aan de beproefde dieetformule waardoor ook sterren als Jennifer Lopez en Reese Witherspoon overtollige kilo's kwijtraakten.

 

 

Het kookboek bij Haylie Pomroys bestseller Het Metabolismedieet. Slank in 28 dagen herhaalt de basisprincipes en legt uit hoe je je metabolisme kunt stimuleren om meer en sneller vet te verbranden. Bij dit dieet hoef je geen calorieën te tellen, sterker nog, mag je geen calorieën tellen, maar verbrand je vet door te eten. Door verschillende voedingsgroepen af te wisselen treedt er geen gewenning op in je metabolisme en werkt het op topsnelheid. Dit kookboek bevat meer dan 200 smakelijke en gezonde recepten voor elke fase van het eetplan.

 

  • Snel resultaat: 10 kilo in 1 maand
  • Veel afwisseling, glutenvrij en met vegetarische opties
  • Op maat van een druk leven: snelle recepten die je in grote hoeveelheden kunt maken en invriezen
  • Geen calorieën tellen
  • Meer dan 200 recepten

 

Haylie Pomroy verwierf faam als voedingsdeskundige van sterren in Hollywood zoals Jennifer Lopez, Reese Witherspoon en Cher. Ze ontdekte een manier om het metabolisme te stimuleren om sneller te werken en meer vet te verbranden, waardoor ze de bijnaam ‘metabolismegoeroe’ kreeg. Pomroy heeft vier afslankcentra in de Verenigde Staten en is een graag geziene gast in Amerikaanse tvshows en magazines.

 

ISBN 9789022328798 - € 19,99 - 288 blz. + fotokatern - paperback - Een uitgave van Manteau


Gezond en licht eten dankzij 'Liens Lichte Klassiekers' van Lien Willaert

 

Woensdag 8 januari stelde Lien Willaert haar nieuwste boek ‘Liens Lichte Klassiekers’ voor in aanwezigheid van haar echtgenoot Jan Verheyen en dochter Anna.

‘Liens Lichte Klassiekers’ is inmiddels al het vijfde kookboek voor Lien, die met dit boek het bewijs levert dat diëten niet noodzakelijk saai en smakeloos hoeft te zijn.

Hier leest u meer