Nieuw in Siniscoop - week van 22/06 tot 28/06/2016


Deze week nieuw in Siniscoop: All Roads Lead to Rome, Finding Dory, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows en de Siniclubfilm Julieta.

 

All Roads Lead to Rome

Maggie is een gespannen, alleenstaande moeder die college geeft in New York. In een poging de banden aan te halen met haar onrustige tienerdochter Summer, besluit ze te beginnen aan een reis naar een Toscaans dorpje waar ze vroeger vaak kwam.

Bij aankomst loopt ze Luca tegen het lijf, een een knappe ex-geliefde die nog steeds vrijgezel is en bij zijn 80-jarige moeder inwoont. Wanneer Summer en Carmen de auto van Luca stelen en naar Rome rijden, zetten Maggie en Luca de achtervolging in. Onderweg leren de twee koppels elkaar beter kennen.

 

DUUR 90 minuten

GENRE Komedie

REGIE Ella Lemhagen

CAST Sarah Jessica Parker, Paz Vega, Claudia Cardinale, Raoul Bova

Finding Dory in Vlaamse versie en originele versie in 2D en 3D

 

Finding Dory brengt ieders favoriete vergeetachtige blauwe vis Dory terug op het witte doek. Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif en op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai. Tijdens hun tocht door het gebouw van het Zeeleven Instituut ontdekken Dory en haar vrienden dat fouten maken niet erg is en de kracht van vriendschap en families.

 

DUUR 103 minuten

GENRE Animatie, Avontuur, Familiefilm, Komedie

REGIE Stanton, Angus MacLane

CAST Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton, Eugene Levy

Siniclubfilm van de week: Julieta

 

Julieta vertelt het verhaal over een onvermijdelijk lot, een schuldcomplex; een niet te ontrafelen mysterie dat ons verplicht onze geliefden te verlaten. Dat er voor zorgt hun uit ons leven te vegen alsof ze nooit iets hebben betekend. En een verhaal over de pijn die deze verlating te weeg brengt bij de slachtoffers.

 

DUUR 96 minuten

GENRE Drama

REGIE Pedro Almodóvar

CAST Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao, Inma Cuesta

‘Julieta’, op 23, 26 & 28 juni 2016 in Siniscoop in Sint-Niklaas

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows vanaf zaterdag 25 juni in Siniscoop

 

 

Slechterik Shredder ontsnapt uit hechtenis en sluit zich aan bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee onnozele handlangers, Bebop (Gary Anthony Williams ) en Rocksteady (WWE ster Stephen 'Sheamus' Farrelly). De Turtles proberen het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

 

DUUR 112 minuten

GENRE Actie, Avontuur, Komedie

REGIE Dave Green

CAST Megan Fox, Stephen Amell, Will Arnett, Laura Linney

 

Meer info en tickets op www.siniscoop.be