Nieuw in Siniscoop Sint-Niklaas (25/5 tot 31/5/16)


Nieuw in Siniscoop Sint-Niklaas deze week:

 

Alice Through the Looking Glass in 2D en 3D vanaf woensdag 25 mei

We kijken mee naar Alice Kingsleigh die in de voetsporen van haar vader is getreden en koos voor een leven op zee. Bij haar terugkomst in Londen ontdekt ze een magische spiegel waarmee ze terug kan keren naar het fantastische Underland en naar haar vrienden, de White Rabbit, Absolem, de Cheshire Cat en de Mad Hatter die niet helemaal zichzelf is.

Omdat de Mad Hatter zijn Muchness kwijt is, stuurt Mirana Alice op pad om de Chronosphere te lenen, een metalen bal die de tijd controleert in de kamer van de Grand Clock.

 

In het verleden komt ze vrienden - en vijanden - tegen op verschillende momenten in hun leven en begint ze aan een gevaarlijke race tegen de tijd om de Mad Hatter te redden.

DUUR 113 minuten

GENRE Avontuur, Fantasy, Science fiction

REGIE James Bobin

CAST Johnny Depp, Mia Wasikowska, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sasha Baron Cohen

 

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Siniclubfilm van de week: The people Vs. Fritz Bauer

 

op donderdag 26 mei om 14.30 uur, zondag 29 mei om 11.00 uur en dinsdag 31 mei om 20.00 uur.

 

Biografische speelfilm over de heldhaftige procureur-generaal Fritz Bauer, die eind jaren ’50 weinig vertrouwen heeft in het juridische systeem van het naoorlogse Duitsland.

Daarom besluit hij de hulp in te schakelen van de Israëlische geheime dienst Mossad in zijn zoektocht naar Adolf Eichman, het voortvluchtige nazi-kopstuk is. Hiermee pleegt hij echter landsverraad.

 

REGIE Lars Kraume

CAST Burghart Klaußner, Ronald Zehrfeld, Sebastian Blomberg, Jörg Schüttauf

 

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be