Filmtip: The Revenant in Siniscoop


The Revenant is een meeslepende en intrigerende filmervaring, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest.

 

Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy).

Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

DUUR 156 minuten

GENRE Avontuur, Biografie, Drama

REGIE Alejandro González Iñárritu

CAST Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson

 

'The Revenant', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be

Enkele reacties van de bezoekers in Siniscoop over deze film:


"Ik vind 'The Revenant' een heel goede film, een van de beste films die ik het afgelopen jaar heb gezien.

 

Ik heb voor deze film gekozen omwille van de goede recensies die ik gelezen heb en het feit dat de film 12 Oscarnominaties in de wacht sleepte.

 

'The Revenant' is een absolute aanrader, het is een van de betere films in lange tijd met een fantastische Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.

 

Ik geef 'The Revenant' 9 op 10."


"'The Revenant' is een spannende film vol actie en met mooie beelden. Ik had hoge verwachtingen over deze film en die zijn allemaal ingelost. Een echte aanrader die zeker de moeite waard is om te bekijken. De beste acteur is voor mij Leonardo DiCaprio.

Ik geef 'The Revenant' 9 op 10.


"'The Revenant' is echt de moeite! Een realistische en spannende film, die tevens ook goede muziek bevat.

 

Ik heb voor deze film gekozen omwille van de 12 Oscarnominaties. OOk ik geef aan 'The Revenant' een 9 op 10."


"Ik vond het een adembenemende film", is nog een reactie die we noteerden.

"'The Revenant' is een aanrader, een goede en mooie film met DiCarprio in de hoofdrol. Ik geef deze film 9 op 10."


"Ik vond het een aangrijpende film. Ook te vermelden waard zijn de prachtige natuurbeelden. 'The Revenant' bracht absoluut wat ik ervan verwacht had, een dramatische en realistische film met Leonardo Dicaprio in een glansrol.

 

Ik geef 'The Revenant' 8 op 10."


"'The Revenant' is een aanrader, het is een film dat ons doet denken over die tijden.  Het is een heel goede film vol emotie met prachtige natuurbeelden.

Ik geef deze film 9 op 10."