Mens & Maatschappij


De Seksbijbel - Goedele Liekens

 

Hét boek over seks voor haar en hem. De Seksbijbel is een vuistdik standaardwerk aan een spotprijsje want meer kennis over seks = betere seks!

 

In dit complete en onmisbare naslagwerk doet Goedele, de bekendste seksuologe van de Lage Landen, uit de doeken hoe je optimaal kunt genieten van seks. 

 

De seksbijbel staat vol verrassende  weetjes en tips over standjes, orale seks, seksspelletjes, masturbatie, het orgasme en nog veel meer. Kortom, dit is het leukste en leerzaamste lijfboek over seks voor haar en voor hem.

 

Het doorbreekt de taboes rond de vagina, en weerlegt de misverstanden en fabels over de penis - want meer kennis over seks leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?

 

 ISBN 9789022330890 - € 17,50 - 786 blz. - paperback, full colour - Een uitgave van Manteau


De Wet van Snuf - Jos Burgers

 

Gunnen begint met geven!

 

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis en op het werk. Toch zijn er maar weinig mensen die de kunst van het geven echt beheersen. Dit boek brengt daar verandering in.

 

In De Wet van Snuf beschrijft bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier waarom goede relaties beginnen met geven. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden belicht hij de 26 belangrijkste manieren van geven. Hij laat bovendien zien welke voorwaarden en risico’s eraan zijn verbonden, en wat het uiteindelijk oplevert. Wie snel meer succes wil boeken, privé of zakelijk, begint dus met De Wet van Snuf.

Jos Burgers is dé klantenexpert van Nederland. Met tweehonderd presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker. Zijn boeken vormen daarvoor de basis. Hij is auteur van bestsellers als Relatiebeheer als Groeistrategie, No Budget Marketing, Geef nooit korting!,Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken en Gek op gaten.

 

ISBN 9789089651976 - Gebonden - 160 pagina’s - Prijs: € 19,95 - Uitgeverij: Van Duuren