Filmtip: A Bigger Splash in Siniscoop


De zorgeloze vakantie van het celebritykoppel Paul (Schoenaerts) en Marianne (Swinton) op het zonovergoten Italiaanse eiland Pantelleria wordt opgeschud door het plotse opduiken van Harry (Fiennes) en zijn dochter Penelope (Johnson). Harry is een luidruchtige driftkikker. Bovendien is hij de ex van Marianne.

 

Wat volgt is een broeierige wervelwind van jaloezie, passie en uiteindelijk ook gevaar voor alle betrokken partijen...

 

Een zinderende, sexy, zomerse thriller, boordevol intriges, lekker eten, prachtige Italiaanse landschappen en beeldschone mode.

DUUR 120 minuten

GENRE Drama, Misdaad

REGIE Luca Guadagnino

CAST Dakota Johnson, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts

 

 

'A Bigger Splash', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:


"De film kwam nogal traag op gang, maar was uiteindelijk wel OK. 'A Bigger Splash' is een film met verrassende wendingen en een uitstekende Matthias Schoenaerts in de hoofdrol.

 

Ik geef 'A Bigger Splash'  7 op 10."


"Ik heb uit het aanbod van Siniscoop voor 'A Bigger Splash'  gekozen, omdat het een film is met 'onze' Mattias Schoenaerts.

 

Ik had er eigenlijk meer van verwacht. De film was met momenten leuk en ontspannend. Beste acteur was voor mij Ralph Fiennes. Ik geef 'A Bigger Splash' 7,5 op 10."


"'A Bigger Splash'  is een zonnige film die ik goed vond. De film is zowel een thriller als een liefdesdrama. Ik heb voor deze film gekozen omdat er geen Siniclubfilm werd vertoond.

 

Als beste acteur kies ik voor Matthias Schoenaerts. Ik geef deze film 7 op 10."