Filmtip: Mother's Day in Siniscoop


Na Valentine's Day en New Year's Eve is het tijd voor een romkom over de moeder aller feestdagen; Mother’s Day!

 

Beleef de meest uiteenlopende Moederdag-avonturen met de all-star cast. Jesse (Kate Hudson) moet eerst een ruzie met haar moeder uitpraten, de geadopteerde Kristin (Britt Robertson) arrangeert een ontmoeting met haar echte moeder, Miranda (Julia Roberts) beleeft haar eerste Moederdag en Sandy (Jennifer Aniston) moet haar kids op Moederdag delen met hun nieuwe stiefmoeder Tina (Shay Mitchell). De ene situatie is nog herkenbaarder en grappiger dan de ander, overgoten met een flinke dosis (moeder)liefde!

DUUR 117 minuten

GENRE Komedie

REGIE Garry Marshall

CAST Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Timothy Olyphant

 

'Mother's Day', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties van de bezoekers in Siniscoop:


"Ik vond het een verrassend leuke film. Ik heb voor deze film gekozen omdat het bijna moederdag is. Ik kan iedereen deze film aanraden, beste actrice vond ik Julia Roberts.

'Mother's Day' krijgt van mij 8 op 10."


"'Mother's Day' is in één woord: geweldig! Het was lachen, gieren en brullen met deze film. Ik heb voor deze film gekozen omdat het een topcast is.

 

Deze feelgoodfilm kan ik iedereen aanraden. Ik geef deze film 9 op 10."


"'Mother's Day' is een goede en ontspannende film over het ware leven, doorspekt met een vleugje humor. Ik heb voor 'Mother's Day' gekozen omwille van de goede recensies op het Filmfestival van Berlijn. 

 

Het is zeker een aanrader, het is een ontspannende prent en toch ook wel wat levensbeschouwelijk. Ik geef deze film 7 op 10."