Filmtip: Kung Fu Panda 3 in Siniscoop


Vanaf woensdag 23 maart is de amimatiefilm ‘Kung Fu Panda 3’ in de Vlaamse en originele versie te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

Kung Fu Panda 3 werd geregisseerd door Jennifer Yuh Nelson en Alessandro Carloni. De film is geproduceerd doorDreamWorks Animation en Oriental DreamWorks en gedistribueerd door 20th Century Fox. De film is het vervolg op Kung Fu Panda 2 uit de Kung Fu Panda filmreeks.

 

Het verhaal

Wanneer Po’s lang verdwenen pandavader plotseling opduikt, reist het herenigde duo af naar een geheim pandaparadijs om een heleboel hilarische nieuwe panda’s te ontmoeten.

Maar wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle Kung Fu meesters begint uit te roeien, staat Po voor een schier onmogelijke taak – een heel dorp vol grappige maar onhandige broeders trainen om de ultieme bende van Kung Fu panda’s te worden...

DUUR 95 minuten

GENRE Animatie, Avontuur, Familiefilm, Komedie

REGIE Jennifer Yuh, Alessandro Carloni

CAST ORIGINELE VERSIE: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie

VLAAMSE VERSIE: Roel Vanderstukken, Jaques Vermeire e.a.

 

‘Kung Fu Panda 3’, elke dag in een Vlaamse en originele versie te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


De mening van de jonge kijkertjes over deze film:


"Ik vond de film super! 'Kung Fu Panda 3' is een grappige en goede animatiefilm vol met coole actie.

 

Het grappigste moment vond ik de eerste kennismaking tussen vader en zoon Panda.  Het is een leuk vervolg in de reeks en ik kan zeker de film iedereen aanraden. Het is een grappige en ontspannende film die ik 9 op 10 geef."


"Ik vond 'Kung Fu Panda 3' een zeer goede film. Deze animatiefilm is zowel mooi, grappig als ontspannend.

 

Het is zeker een aanrader, de film heeft een mooi verhaal, is leuk gemaakt en is grappig. Mijn favoriete figuur is Po, een grappig, lief en toch ook een wijs figuur. Ik geef deze animatiefilm 8 op 10."


"Ik vind ook dat 'Kung Fu Panda 3' een zeer mooi verhaal bevat. Het is een grappige en stoere film die ik iedereen en vooral de kinderen kan aanraden. Mijn favoriete figuur is Po en 'Kung Fu Panda 3' geef ik 8 op 10."


"'Kung Fu Panda 3' is een leuke film met een goed verhaal vol fantasie over vriendschap. 

Po is mijn favoriete figuur, omdat hij zo sterk is.

 

Ik geef 'Kung Fu Panda 3' 9 op 10."