The Conjuring 2 deze week in Siniscoop


The Conjuring 2

 

Na het succes van The Conjuring is er nu het lang verwachte vervolg op deze horrorfilm te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

The Conjuring 2 vertelt een nieuw angstaanjagend waargebeurd verhaal uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren. Oscar genomineerde Vera Farmiga en Patrick Wilson keren terug in de rollen van het paranormaal onderzoekerskoppel. Ze reizen af naar Noord Londen, waar ze een alleenstaande moeder met vier kinderen helpen in een huis vol kwaadaardige geesten.

 

Voor deze film is een leeftijdsgrens van 16 jaar van toepassing.

 

DUUR 135 minuten

GENRE Horror

REGIE James Wan

CAST Patrick Wilson, Vera Farmiga, Frances O'Connor, Simon McBurney


Siniclubfilm van de week: Kollektivet

 

Het verhaal speelt zich af in het midden van de jaren 70. Erik en Annam zijn een academisch koppel. Samen met hun dochter Freja richten ze een commune op in hun woning in het voorstedelijke Hellerup. Aanvankelijk gaat alles goed: er vinden grote ontmoetingen, etentjes en feesten plaats in het huis.

 

Er is vriendschap, liefde, familie en een gemeenschap onder één dak. Maar wanneer ook de minnares van Erik intrekt in het huis, verandert alles. De realiteit maakt zijn intrede en dreigt het gezin, de vriendschap en de droom van het samenzijn te vernietigen.

 

Met o.a.: Ulrich Thomsen, Fares Fares, Trine Dyrholm, ... Drama (1u51 min) – Denemarken/Zweden

 op do 9 jun 2016 om 14u30, zo 12 jun 2016 - 11u00 en di 14 jun 2016 - 20u00 in Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

Meer info en tickets op www.siniscoop.be