Culinair


Libelle-Chef Ilse D'Hooghe verzamelt 100 makkelijke recepten voor elke dag in een boek

 

Elke dag kookt Libelle-chef Ilse D'hooge op Libelle tv haar favoriete gerechten in het programma 'Ilsekookt'. Snel en makkelijk maar gevarieerd en gezond voor elke dag, zonder poespas voor een ontspannen dag in het weekend, iets bewerkelijker als er gasten komen. Eenvoudige gerechten met net dat tikkeltje extra.

In dit kookboek heeft Ilse 100 van haar beproefde favorieten verzameld: van klassiekers zoals blinde vinken met boontjes, vol-au-vent en pladijs met garnalensaus, tot gerechten met een inspirerende twist, zoals steak met zoete aardappel, of pompoenburgers. En natuurlijk vinden ook zoetekauwen volop hun gading, of het nu is om een uurtje gezellig te bakken (appelmuffins!) of voor een heerlijke afsluiter bij een etentje.

 

Ilse D'hooge is culinair redactrice bij het weekblad Libelle en het maandblad Libelle Lekker!. Ze leerde koken van haar grootmoeder en verzamelde zo een lange lijst heerlijke recepten.
De rubriek 'Ilse kookt' is dagelijks te zien op Libelle tv. Samen met haar man heeft Ilse een eigen vishandel-traiteurzaak, waar ze ook kookworkshops geeft.

 

ISBN 9789401417839 - Gebonden - 240 pagina’s - Prijs: € 24,99 - Uitgeverij: Lannoo


Gezond en licht eten dankzij 'Liens Lichte Klassiekers' van Lien Willaert

 

Woensdag 8 januari stelde Lien Willaert haar nieuwste boek ‘Liens Lichte Klassiekers’ voor in aanwezigheid van haar echtgenoot Jan Verheyen en dochter Anna.

‘Liens Lichte Klassiekers’ is inmiddels al het vijfde kookboek voor Lien, die met dit boek het bewijs levert dat diëten niet noodzakelijk saai en smakeloos hoeft te zijn.

Hier leest u meer