Filmtip: The Jungle Book in Siniscoop


Mowgli is een mensenkind dat door een familie van wolven is opgevoed. Wanneer de gevaarlijke tijger Shere Khan terugkeert in de jungle, ontdekt Mowgli dat hij niet langer meer welkom is.

 

Gedwongen om zijn vertrouwde plek te verlaten, begint Mowgli aan een fascinerende reis naar zelfontdekking en wordt hij bijgestaan door de panter Bagheera en Baloo de beer. Onderweg ontmoet Mowgli andere wezens uit de jungle die het ook op hem voorzien hebben.

DUUR 120 minuten

GENRE Avontuur, Drama, Fantasy

REGIE Jon Favreau

CAST Scarlett Johansson, Idris Elba, Lupita Nyong'o, Ben Kingsley

 

'The Jungle Book', in 2D en 3D in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:


"Ik vond 'The Jungle Book' een super film. Het is echt de moeite waard!

Ik heb voor deze film gekozen uit nostalgie. Het is een absolute aanrader want dit verhaal spreekt zowel jong als oud aan.

Ik geef deze film 8 op 10."


"The Jungle Book' is een goede film. Zeer realistisch gemaakt, in 3D is de film magisch en zeer mooi. Het is een echte aanrader, een 9 op 10 waard voor mij."


"Prachtig, echt een zeer goede film met schitterende effecten. Ik heb voor deze film gekozen omdat het verhaal sprookjesachtig is.

Een film voor iedereen, The Jungle Book' is echt een boeiende film.

 

Mijn favoriete personage is Mowgli en ik geef The Jungle Book' 9 op 10."


"The Jungle Book' is een goede film. Zowel spannend, avontuurlijk als leerzaam.

 

Ik heb voor deze film gekozen omdat dit vroeger mijn lievelingsfilm was.en deze versie bracht zeker wat ik ervan verwacht had.

 

The Jungle Book' kan ik iedereen aanbevelen. je leert eruit dat je nooit alleen staat. Deze animatiefilm geef ik 9 op 10."