Psychologie


Mag ik deze date van u? - Hilde Smeesters & Chris Verlinden

 

Nog nooit waren er zoveel singles als nu. Dat betekent ook dat er nog nooit zoveel mensen op zoek waren naar een partner als nu. Maar hoe vind je die Grote Liefde?

 

Dit boek verzamelt de basisregels van het daten, zowel offline als online. Gebaseerd op gegevens van PARSHIP, de grootste online datingsite van Europa met hoger opgeleide profielen, hun jarenlange ervaring en wetenschappelijk onderzoek..

 

 

Mag ik deze date van u? legt je uit hoe je je weg kunt vinden in die enorme datingvijver. Misschien kom je de man of vrouw van je dromen wel tegen op café of op het werk. Of misschien ontmoet je jouw Ware via het internet.

 

 

Het boek helpt je in je zoektocht naar een toekomstige liefde, zowel offline als online. Met tips van de Singlecoach in elke fase van het datingproces, advies van een beautyprofessional en een heleboel getuigenissen van daters, ben je al een heel eind in je zoektocht naar een nieuwe liefde.

 

 

Chris Verlinden is sinds 2008 Country Director Belgium bij PARSHIP. Ze behaalde een master in de communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en vervolmaakt zich momenteel in relatie- en communicatiewetenschappen aan de Universiteit vanHasselt. Door haar professionele betrokkenheid kent Chris de wereld van het daten als geen ander. Ze weet welke evoluties er zijn geweest en welke trends belangrijk zijn voor de toekomst, zowel lokaal als internationaal. Chris zorgde voor de feitelijke informatie, de onderzoeken, de cijfers en de inzichten in de datingmarkt voor dit boek.

 

 

Hilde Smeesters is schrijfster van lifestyle- en fictieboeken. Ze verdiept zich graag in verschillende onderwerpen – van culinair tot DIY, sport en… dating. Intussen staan er meer dan vijftig boeken op haar naam. Hilde bedacht het concept voor dit boek en schreef het.

 

ISBN 9789401413756 - Integraalband - 283 blz. - Prijs: € 19,99 - Uitgeverij: Lannoo - verkrijgbaar vanaf 1 februari

Klik hier voor meer info