Deze week nieuw in Siniscoop in Sint-Niklaas (1/6 tot 7/6/2016)


Deze week staan er drie nieuwe films op het programma van Siniscoop in Sint-Niklaas.

 

‘Money Monster’ met o.a. George Clooney en Julia Roberts in een regie van Jodie Foster speelt elke dag om 14.30u - 17.00u - 20.00u en 22.30u. Ook op zondag om 11.00u.

 

‘Warcraft The Beginning’ is elke dag te zien zowel in 2D als in 3D.

 

En de Siniclub film van de week is ‘Les Innocentes’, dit drama dat zich afspeelt in Polen is te zien op 2, 5 & 7 juni 2016.

Meer info en tickets over alle films vindt u op www.Siniscoop.be


Money Monster

 

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren.

 

De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

DUUR 99 minuten

GENRE Drama, Thriller

REGIE Jodie Foster

CAST George Clooney, Caitriona Balfe, Jack O'Connell, Julia Roberts


Warcraft The Beginning

 

Epische verfilming van het gelijknamige computerspel. De focus van de film richt zich op de eerste ontmoeting tussen mensen en orcs, waarbij de hoofdrol voor Lothar en Durotan is weggelegd. De orcs zijn, net als in het spel, net zo menselijk in hun gedrag en gevoelens als de mensen.

 

DUUR 123 minuten

GENRE Actie, Avontuur, Fantasy

REGIE Duncan Jones

CAST Paula Patton, Travis Fimmel, Ben Foster, Robert Kazinsky


Siniclub: Les Innocentes

 

Polen, 1945. De Tweede Wereldoorlog is eindelijk voorbij. Mathilde Beaulieu, een jonge Franse dokter bij het Rode Kruis, behandelt in de buurt van Warschau de laatste Franse soldaten die terugkeren van het front.

 

Op een ochtend komt een non naar het hospitaal die haar om hulp vraagt. Mathilde volgt haar naar het klooster waar ze een schokkend geheim ontdekt: de meeste van de zusters zijn zwanger geraakt na een inval van Russische soldaten. Mathilde is nu hun enige hoop.

 

Speelt op 2, 5 & 7 juni 2016

DUUR 115 minuten

GENRE Drama

REGIE Anne Fontaine

CAST Lou de Laâge, Agata Buzek, Agata Kulesza, Vincent Macaigne