Suicide Squad is dé blockbuster van deze zomer

Elke dag te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas


Dé blockbuster van deze zomer is de Amerikaanse misdaadfilm Suicide Squad, geregisseerd en geschreven door David Ayer. In de film spelen de superschurken van DC Comics de hoofdrol.Suicide Squad is de derde film die zich afspeelt in het zogenoemde DC Extended Universe.

 

Deze misdaadfilm met onder andere Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie is de absolute kaskraker van deze zomer, de film trekt zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten volle zalen. Ook in Siniscoop is Suicide Squad een druk bezochte film.

Het verhaal

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat.

Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

 

DUUR 130 minuten

GENRE Actie, Misdaad, Science fiction

REGIE David Ayer

CAST Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman

 

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be