Filmtip: X-Men: Apocalypse in Siniscoop


Nu de X-Men succesvol het verleden veranderd hebben en een veilige toekomst voor de mutanten hebben bereikt, keert uit de duisternis de eerste mutant terug: Apocalypse.

 

Deze mutant, ook wel En Sabah Nur genaamd, ziet de hedendaagse mutanten als zwak. De 5000 jaar oude 'supermutant' Apocalypse begint aan zijn queeste de wereld met harde hand zijn wil op te leggen. Het recht van de sterkste is zijn lijfspreuk en geldt voor zowel mens als mutant.

Om de dreigende genocide te weerstaan moet eennieuw team X-Men bijeen gebracht worden en moeten zowel professor Xavier als zijn vijand Magneto een kant kiezen.

 

In het Tijdperk van Apocalypse zijn de gebruikelijke goeieriken echter niet per se good guys en kunnen schurken verrassend goede kanten kennen

DUUR 130 minuten

GENRE Actie, Avontuur, Fantasy, Science fiction

REGIE Bryan Singer

CAST James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac

 

'X-Men - Apocalypse', elke dag in 2D en 3D in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Enkele reacties over deze film:


Ik heb voor deze film gekozen omdat ik de hele reeks reeds volgde en ervan genoten had.

 

Deze film is een goed vervolg op de vorige film. Voor mij was de beste actrice Jean Grey(Sophie Turner.

) 'X-Men - Apocalypse' is een echte aanrader, ik geef deze film 9 op 10.


Ik vond deze film fantastisch, super en krachtig.  'X-Men - Apocalypse'  is supergoed en loste volledig mijn verwachtingen in. Actie gegarandeerd en de moeite waard! Deze film geef ik een verdiende 9/10.


'X-Men - Apocalypse'  is een film die heel groots en bombastisch overkomt. Ik hou van deze soort films en het brengt ook wat je verwacht.

 

Jennifer Lauwrence is voor mij de beste actrice, ze was fantastisch. Ik raad deze film aan iedereen aan. 'X-Men - Apocalypse'  geef ik 8/10.