Filmtip: Daddy's Home in Siniscoop


Vanaf deze week in Siniscoop in Sint-Niklaas: de komedie 'Daddy's Home' met Mark Wahlberg en Will Ferrell in de hoofdrollen.

 

Het verhaal

Een zachtaardige radio-executive (Will Ferrell) streeft ernaar de beste stiefvader te worden voor de twee kinderen van zijn vrouw.

 

Wanneer op een dag de echte vader (Mark Wahlberg) verschijnt, komt hij in een lastige situatie terecht. Hij zal nu de competitie aan moeten gaan om de genegenheid van de kinderen te winnen...

DUUR 96 minuten 

GENRE Komedie

REGIE Sean Anders, John Morris

CAST Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Paul Scheer

 

'Daddy's Home', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be

Enkele reacties van de bezoekers in Siniscoop over deze film:


"'Daddy's Home' is een leuke zondagmiddagfilm voor de hele familie. De film is luchtig en best aangenaam.. Wil je een keer goed lachen, moet je zeker deze film gaan bekijken!

 

De beste acteur vond ik Mark Wahlberg en 'Daddy's Home' krijgt van mij 8 op 10."


"Ik vond 'Daddy's Home' best wel een ontspannende film. De film is zowel grappig, leuk als verrassend.

 

Ik hou wel van dit genre en 'Daddy's Home' is een subtiele maar toch heel leuke film met Mark Wahlberg in de hoofdrol. Ik geef 'Daddy's Home' 7 op 10."


"'Daddy's Home' is een goede komedie met nogal wat emoties in verwerkt. Ik vond de film leuk en kan hem zeker aanraden aan degene die van komedies houden.

 

Als beste acteur kies ik voor Will Ferrell, die zijn rol als stiefvader perfect speelde. 'Daddy's Home' geef ik 8 op 10."