De Boekenbeurs van 31 oktober tot 11 november in Antwerpen

 

Binnenkort verandert Antwerp expo twaalf dagen lang in een paradijs voor boekenliefhebbers: de Boekenbeurs! De Boekenbeurs is hét boekenevenement van de Lage Landen.

Nergens anders vind je zoveel titels samen onder één dak. Ieder jaar geven tientallen standhouders, honderden auteurs, partners en vele anderen het beste van zichzelf om je een rijkgevuld dagje uit te bezorgen.

 

Dinsdag 9 oktober werd het programma van de Boekenbeurs voorgesteld in Antwerpen en ook dit jaar belooft het weer een boordevol programma te worden, voor elk wat wils.

 

Zo biedt de Boekenbeurs je een uitgebreid gratis programma aan in de zalen van het Auteurspodium. Je kunt  er terecht om interviews, lezingen, debatten, theater en concerten bij te wonen - maar liefst 270 dit jaar!

 

Naast 4 boeiende Themadagen – Levenskracht van boeken op 1 november, ’t Zit in de familie op 3 november, de Architectuur- en Bouwdag op 4 november en Luister ... een boek op 10 november, is er op het Auteurspodium ook plaats voor enkele specials. Er is de Knack-dag (6 nov), de 2 Leerkrachtendagen (31 okt en 2 nov) en er is een hele dag gewijd aan De Naakte Journalist (7 nov).

 

Daarnaast zijn er nog talloze gesprekken, lezingen en workshops over heel diverse thema’s, van muziek tot Amerika en van Culturele bagage tot Hete hangijzers.

 

Ook de kleinste bezoekers vinden op het KIDZ-podium vast wel hun gading met toffe voorlees-, knutsel-, zang- en kooksessies. Ook je Teenz staan niet in de kou: zij kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan een Twilight-quiz of een heuse Young Adult Book Convention of bijzondere auteurs ontmoeten, zoals de Amerikaanse Alyson Noël.

 

Kortom: keuze genoeg voor iedereen!

Meer info op www.boekenbeurs.be