Toerisme


1200 topervaringen in Frankrijk

 

Maak een uitzonderlijke reis door Frankrijk en (her)ontdek er de mooiste bezienswaardigheden. Kuier op de markten in Périgord, daal de Vézère af per kano, bewonder de unieke kloven in de Ardèche, ontdek de ruige landschappen die Monet schilderde in Belle-île-en-Mer….

 

Erfgoed, gastronomie, feesten en festivals, wandelingen, ongewone plekken of activiteiten zijn enkele van de thema’s die in dit boek aan bod komen.

 

De perfecte mix van praktische reisgids en inspiratiebijbel!

 

- Uitgekiende selectie van klassieke trekpleisters en verborgen parels in Frankrijk, samengesteld door de specialisten van Trotter-reisgidsen

- Regiokaarten met situering van alle topervaringen

- Prachtige vierkleuren fotografie die je meteen zin doet krijgen om erop uit te trekken

- Tips met praktische info en nuttige websites

 

ISBN 9789401423441 - 420 blz. - Integraalband - Prijs: € 29,99 - Uitgeverij: Lannoo


Lannoo's autoboek Spanje, Portugal

 

Het Iberisch Schiereiland is niet voor niets een van onze favoriete vakantiebestemmingen: het blijft tot de verbeelding spreken met eindeloze kuststroken, authentieke witte dorpen, culturele steden zoals Sevilla en Lissabon, ongerepte natuur in de Sierra Nevada en okerkleurige kliffen in de Algarve.

 

Met deze gids vind je eeuwig inspiratie én de nodige informatie voor een weekendje weg of vakantie naar het immer populaire Zuiden.

 

In het eerste deel van het boek komen de interessantste bestemmingen aan bod. Elke plek krijgt een, twee of drie sterren toegekend op basis van bekoorlijkheid of culturele waarde. Daarnaast is er een hoofdstuk gewijd aan het Unesco-werelderfgoed in Spanje en Portugal. Denk maar aan de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, het Alhambra, de wijnstreek Alto Douro…

 

Elf uitgestippelde autoroutes gidsen je langs grandioze natuur- en cultuurlandschappen, bruisende metropolen en dromerige dorpen. Het scala reikt van een tocht langs de groene Portugese kust, over een rondreis door Castilië en Andalusië tot een gevarieerde cruise langs de Balearen, Canarische eilanden en Azoren.

 

Dankzij de ruim 600 foto’s, plattegronden van de belangrijkste steden en een atlas op schaal 1:900.000, is Lannoo’s Autoboek een combinatie van een fotoboek,reisgids en atlas.

 

ISBN 9789401423397 - 496 pagina’s - Gebonden met leeslint - Prijs:€ 39,99 - Uitgeverij: Lannoo