Filmtip: Goosebumps in Siniscoop


Goosebumps is een Amerikaanse live-action/computeranimatie fantasyfilm, geregisseerd door Rob Letterman. De film is gebaseerd op de jeugdboeken van Kippenvel, geschreven door R.L. Stine.

 

Het verhaal

Het enige lichtpuntje in het leven van de pas verhuisde tiener Zach Cooper (Dylan Minnette) is zijn mooie buurmeisje Hannah (Odeya Rush). Maar Hannah heeft een mysterieuze vader, die R.L. Stine (Jack Black) blijkt te zijn, de schrijver van de Goosebumps (Kippenvel) boekenreeks. Er is een reden te waarom R. L. Stine zo geheimzinnig doet... de monsters uit zijn beroemde boeken zijn echt.

Stine beschermt zijn lezers door de monsters op te sluiten in zijn boeken. Als Zach de monsters per ongeluk vrij laat uit de manuscripten en ze het dorp bedreigen, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze te vangen en weer op sluiten in de boeken waar ze thuis horen...

DUUR 103 minuten

GENRE Avontuur, Horror, Komedie

REGIE Rob Letterman

CAST Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan

 

'Goosebumps', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:


"Ik vond 'Goosebumps' een super leuke en grappige film", aldus een enthousiaste bezoeker na afloop van de film, "Ik verwachte een grappige film en dat was het zeker. Zowel grappig als spannend. 

 

Als beste acteur kies ik voor Dylan Minette die zijn rol als Zach schitterend speelde.'Goosebumps' krijgt van mij 9 op 10."


"'Goosebumps' is een leuke, spannende maar soms ook enge film. Ik heb voor deze film gekozen omdat hij er wel leuk uit zag.

 

En 'Goosebumps' is zeker de moeite waard, een aanrader! ik geef de film ook 9 op 10."


"Ik vond de film goed", was een volgende reactie die we noteerden, "Een absolute aanrader, gewoonweg omdat defilm super is.

 

Ik vond De Verschrikkelijke Sneeuwman het beste personage uit de film, die ik een welverdiende 9 op 10 geef."


"Wat een superfilm is 'Goosebumps'! Grappig, spannend,..gewoonweg goed!

 

Ik vond Ryan Lee als Champ de beste én grappiste acteur. 'Goosebumps' geef ik de maximumscore: 10 op 10."