Filmtip: Joy in Siniscoop


Joy vertelt het onstuimige verhaal van een familie over vier generaties. In het middelpunt staat een meisje dat verandert in de vrouw, die eigenhandig een zakenimperium opricht en leidt.

 

Verraad, ontrouw, het verlies van onschuld en littekens van de liefde spelen een rol in deze intense, emotionele en menselijke komedie. Een film over aan het hoofd staan van een familie en een bedrijf, in een wereld van genadeloze commercie.

 

Vrienden worden vijanden en vijanden worden vrienden, zowel binnen als buiten de familie, als Joy’s gevoelsleven en grenzeloze verbeelding haar door de aankomende storm moeten leiden.

DUUR 120 minuten

GENRE Drama, Komedie

REGIE David O. Russell

CAST Jennifer Lawrence, Bradley Cooper

 

'Joy', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties over deze film:


"'Joy' is een boeiende en emotionele film. Ik wou deze film zien omdat Jennifer Lawence met deze film genomineerd is voor een Oscar.

 

De film bracht absoluut wat ik ervan verwacht had. Het is een aanrader omdat 'Joy' ons toont wat je kan bereiken in het leven als je maar doorzet.

 

Jennifer Lawrence is voor mij de beste actrice uit de film en ik geef 'Joy' 8 op 10."


"'Joy' is een goede film over ambitie, tegenslag en volharding.

 

Ik kom naar 'Joy' kijken op aanraden van mijn dochter. Deze film is een aanrader, ik geef 'Joy' 7 op 10."


"'Joy' is een verrassende en onverwachte film vol spanning. Ik had de reclame over deze film gezien en wou 'Joy' zeker zien. De film bracht misschien niet helemaal wat ik ervan verwacht had, maar is toch goed!

 

Ook voor mij is Jennifer Lawrence de beste actrice en ik geef 'Joy' 8 op 10."