Siniscoop te Sint-Niklaas

---Het laatste nieuws uit de gezelligste bioscoop van Vlaanderen---


Gezien: Het regent gehaktballen 2 in Siniscoop Sint-Niklaas

 

In Siniscoop Sint-Niklaas loopt momenteel de Vlaamse versie van ‘Het regent gehaktballen 2’.

In de eerste film vond de geniale uitvinder Flint Lookwood een machine uit die eten produceerde uit water. Maar toen het machine op hol sloeg, moest Flint de wereld redden van een voedselstorm.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Jasper en Julia en de Dappere Ridders in Siniscoop Sint-Niklaas

 

In de animatiefilm ‘Jasper en Julia en de Dappere Ridders’ wil Jasper een echte ridder worden. Maar zijn vader is een advocaat die liever ziet dat zijn zoon ook advocaat wordt in plaats van ridder.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Kampioen zijn blijft plezant in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Dé film die het deze kerstvakantie het beste scoort in Siniscoop Sint-Niklaas is ongetwijfeld ‘Kampioen zijn blijft plezant’ van F.C. De Kampioenen.

Deze bioscoopfilm is een afscheid in schoonheid na 21 seizoenen lang F.C De Kampioenen op televisie voor alle acteurs van de sympathiekste voetbalploeg van ‘t land.


Gezien: Free Birds in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Reggie is een kalkoen die altijd al bang is geweest voor Thanksgiving, het feest waar er steeds kalkoen op het menu staat. Hij probeert de andere kalkoenen op de boerderij te overtuigen dat ze door de boer worden vetgemest om nadien geslacht te worden. 

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Walking with Dinosaurs - The 3D Movie in Siniscoop Sint-Niklaas

 

‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’ is een fantastische film waarin de kijker 70 miljoen jaar terug wordt meegenomen in de tijd dat er nog dinosaurussen leefden op onze planeet.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: The Hobbit: The Desolation of Smaug in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Nadat vorig jaar ‘The Hobbit: An Unexpected Journey ‘ in de bioscoopzalen te zien was, is er nu met ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug ‘ het tweede deel van de triologie te zien in Siniscoop Sint-Niklaas.

Hier leest u meer over deze film


Volledige cast van F.C. De Kampioenen te gast in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Dinsdag 17 december ging de langverwachte bioscoopfilm 'Kampioen zijn blijft plezant' in avant-première. De volledige Siniscoop, 2200 zitjes, was in zes weken tijd volledig uitverkocht.

 

Als afsluiter van het tiendaagse verjaardagsfeest van Siniscoop, dat dit jaar 10 jaar bestaat, kwam de volledige cast van F.C. De Kampioenen die avond hun film voorstellen aan de fans.

Hier leest u meer over dit bericht


10 jaar Siniscoop Sint-Niklaas: Opera Nabucco

 

Ter gelegenheid van 10 jaar Siniscoop Sint-Niklaas stond op donderdag 12 december de opera 'Nabucco' op het programma. ‘Nabucco’ is het eerste meesterwerk van Verdi.

Hier leest u meer over dit bericht


10 jaar Siniscoop: Senioren worden verwend met film, koffie en cake

 

Met 10 jaar Siniscoop Sint-Niklaas wordt iedereen verwend. Donderdag 12 december werden de senioren in de watten gelegd. 

Hier leest u meer over dit bericht


10 jaar Siniscoop: Documentaire 'Crossfire Hurricane’ van The Rolling Stones tijdens Siniscoop Goes Rock

 

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Siniscoop Sint-Niklaas stond woensdag 11 december de documentaire ‘Crossfire Hurricane’ van The Rolling Stones op het programma.

Hier leest u meer over dit bericht


10 jaar Siniscoop Sint-Niklaas: Special Ladies Night op 10 december

 

Op 10 december organiseerde Siniscoop te Sint-Niklaas hun maandelijkse Ladies Night. Omdat Siniscoop zijn tienjarig bestaan viert, werd het dit keer een Speciale Ladies Night.

Hier leest u meer over dit bericht


10 jaar Siniscoop Sint-Niklaas - Maandag 9 december: Dag van de Voordeelkaart

 

Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van Siniscoop was het maandag
9 december de dag van de voordeelkaart. Elke voordeelkaarthouder werd getrakteerd op een cadeautje.

Hier leest u meer over dit bericht


Gezien: Last Vegas in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Eeuwige vrijgezel Billy (Michael Douglas) besluit om zijn 70ste te trouwen met zijn 31-jarige vriendin. Hij wil zijn vrijgezellenparty vieren in Las Vegas, samen met zijn vrienden Paddy (Robert De Niro), Sam (Kevin Kline), en Archie (Morgan Freeman).

Hier leest u meer over deze film


10 jaar Siniscoop: Zondag 8 december Kids-day

 

Siniscoop Sint-Niklaas bestaat tien jaar en dat wordt tien dagen lang gevierd. Zondag 8 december werden de kinderen verwend in Siniscoop met een heuse Kids-day.

Er stonden om 11.00 uur met ‘Belle et Sébastien’, ‘De Superheld’ en ‘Otto is een neushoorn’ maar liefst drie avant-premières op het programma.

Hier leest u meer over dit bericht

 

Siniscoop Sint-Niklaas viert tienjarig bestaan met tien dagen feest!

 

Siniscoop Sint-Niklaas bestaat tien jaar en dat wordt gevierd, 10 dagen lang met tal van festiviteiten.

Luc Van de Casseye, afgevaardigd bestuurder Siniscoop, blikt terug op 10 jaar Siniscoop: “We kunnen niet anders dan tevreden terugblikken op het voorbije decennium. Meer dan 4 miljoen bezoekers en meer dan 2000 verschillende films, dat verdient een feestje. 

Hier leest u meer over dit bericht


Gezien: Captain Phillips in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Woensdag 4 december ging de film ‘Captain Phillips’ in première in Siniscoop Sint-Niklaas.

Dit waargebeurd verhaal van regisseur Paul Greengrass gaat over de kaping van het Amerikaanse vrachtschip de Maersk Alabama in 2009 door vier Somalische piraten.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: The Hunger Games : Catching Fire in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Na ‘The Hunger Games’ uit 2012 is er met ‘Catching Fire’ de tweede film uit de hongerspelentriologie in de bioscoop te zien.

Deze Amerikaanse sciencefictionfilm van regisseur Francis Lawrence  begint wanneer Katniss en Peeta na hun overwinning in de 74ste Hunger Games terug naar huis keren.

Hier leest u meer over deze film


Las(t) Vegas in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Wie zaterdag 30 november naar de film 'Last Vegas' kwam kijken in Siniscoop Sint-Niklaas kon zijn kans wagen op een van de echte Vegas-slotmachines die aan zaal 7 stonden.

Hier leest u meer over dit bericht


Avant-première van de Disney animatiefilm 'Frozen' in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Zaterdag 30 november ging de nieuwste animatiefilm van Walt Disney ‘Frozen’ in avant-première in Siniscoop in Sint-Niklaas. ‘Frozen’ is gebaseerd op het sprookje ‘De Sneeuwkoningin’ van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. 

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Carrie in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Carrie White (Chloë Grace Moretz) wordt steeds gepest op school, mag niet meedoen met de anderen, durft zich niet te verdedigen en wordt door haar zeer religieuze moeder Margaret (Julianne Moore) zeer streng opgevoed.

Margaret is ervan overtuigd dat haar dochter paranormale gaven heeft en hoopt die weg te houden door haar dochter met schuld en boete te overladen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: The Counselor in Siniscoop Sint-Niklaas

 

‘The Counselor’ gaat over de succesvolle advocaat (Michael Fassbender ) die houdt van luxe en zijn vriendin Laura (Penélope Cruz) verwennen met dure cadeau’s. Hij vliegt zelfs helemaal naar Amsterdam om een dure diamant voor haar te kopen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Escape Plan in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Ray Breslin (Sylvester Stallone) is een beveiligingsexpert die door de gevangenissen wordt ingehuurd. Hij laat zich opsluiten en probeert dan te ontsnappen, met als doel de veiligheid van de gevangenis te testen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Marina in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De film ‘Marina’ van Stijn Coninx toont ons het leven van de Italiaanse/Belgische zanger Rocco Granata. Hoe hij in België belandde, zijn passie voor muziek en hoe het liedje ‘Marina’ een wereldhit werd. De film is gebaseerd op de jeugdherinneringen van Rocco Granata.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: About Time in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Op zijn 21ste ontdekt Tim Lake dat hij door de tijd kan reizen. Na het zoveelste teleurstellende oudejaarsfeestje krijgt Tim van zijn vader te horen dat alle mannen in hun familie door de tijd kunnen reizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel wat hij zelf meemaakt en meegemaakt heeft.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Blood Ties in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De uitstekende misdaadfilm ‘Blood Ties’ speelt zich af in New York in het jaar 1974. De film begint wanneer Chris Pierzynski (Clive Owen) wordt vrijgelaten uit de gevangenis en zijn broer Frank (Billy Crudup) hem komt ophalen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Thor: The Dark World in Siniscoop Sint-Niklaas

 

‘Thor: The Dark World' is het vervolg op Marvel's "Thor" en Marvel's "The Avengers". Thor moet het universum beschermen tegen een machtige vijand die ouder is dan het universum zelf: een oer-ras onder de leiding van Malekith. Die wil het universum onderdompelen in duisternis.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Malavia in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De beruchte maffia familie Manzoni moet onderduiken in Normandië omdat ze enkele gangsters verraden hebben. De FBI, onder leiding van agent Stansfield ( Tommy Lee Jones ), probeert Fred (Robert De Niro) en zijn gezin te beschermen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Sinterklaas en de Pepernoten Chaos in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Het is crisis voor iedereen, ook voor zakenman Brutus Brein (Tony Neef). Hij heeft dringend geld nodig of zijn bedrijf gaat failliet. Brutus gaat langs bij de Sint om er producten te kunnen verkopen. Maar de goedheilige man heeft geen interesse voor de producten van Brutus.

Hier leest u meer over deze film


About Time in avant-première tijdens Ladies Night Siniscoop

 

De film 'About Time' ging op 22 oktober in avant-première in Siniscoop. De dames kregen exclusief dit voorrecht tijdens de maandelijkse Ladies Night.

Hier leest u meer over de film

 


Massale opkomst voor de maandelijke Ladies Night in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Vorige maand stond 'Het Vonnis', met de aanwezigheid van Jan Verheyen, Koen De Bouw en Robbie Cleiren, op het programma van Ladies Night. Deze keer is er gekozen voor de romantische komedie 'About Time'.

Hier leest u meer over dit bericht


Gezien: The Young and Prodious Spivet in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De 10-jarige T.S. Spivet woont met zijn familie op een afgelegen ranch in Coppertop Ranch in de heuvels van Divide, een dorpje in de staat Montana. Hij is een echte genie die steeds de gekste en geniale apparaten uitvindt.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: The Mortal Instruments in Siniscoop Sint-Niklaas

 

‘The Mortal Instruments’ speelt zich af in New York waar de 15-jarige Clary Fray (Lily Collins) samen met haar moeder woont. Wanneer Clary met haar vriend in een nachtclub vertoeft, ziet ze plots hoe de portier van de club doodgestoken wordt door een duistere figuur.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Planes in Siniscoop in Sint-Niklaas

 

Dusty is een klein sproeivliegtuigje dat mest over de akkers sproeit. Dusty droomt ervan om mee te doen aan ’s werelds meest spannende en opwindende luchtrace rond de wereld. Tegen alle verwachtingen in raakt hij door de selectieproeven en wordt zijn droom waar.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: De Sneeuwkoningin in Siniscoop Sint-Niklaas

 

‘De Sneeuwkoningin’ is een Russische animatiefilm naar het gelijknamige sprookje van Hans Christian Andersen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Machete Kills in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Machete (Danny Trejo) is terug in de bioscoop! Na ‘Machete’ uit 2010 is er nu de film ‘Machete Kills’ met de gewezen federale agent in de hoofdrol.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Het Vonnis in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Sinds woensdag 9 oktober loopt in de zalen van Siniscoop de langverwachte film ‘Het Vonnis’ van Jan Verheyen. Een rechtbankdrama dat op weg is naar dé Vlaamse film van het jaar.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Runner Runner in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Richie Furst (Justin Timberlake) is een student aan Princeton die zijn studie betaalt door mensen te ronselen voor een online pokersite. Nadat hij door de schooldirectie gedwongen wordt tot stoppen komt hij in geldproblemen en gaat zelf gokken op de website om zo grof geld te verdienen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Rush in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De film ‘Rush’ gaat over de rivaliteit tussen de Schot James Hunt en de Oostenrijker Niki Lauda in de jaren ‘70. Hunt is de coole, knappe en impulsieve man die houdt van drinken en vrouwen, terwijl Lauda zeer koel, verkrampt en berekend is.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Prisoners in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Wanneer de zesjarige Anna en haar vriendin Joy spoorloos verdwenen zijn, slaan de stoppen door bij Keller Dover (Hugh Jackman). Samen met de buren zoekt hij wanhopig naar de verdwenen meisjes. Ze vermoeden dat de camper, die eerder in de straat stond, iets met de verdwijning te maken heeft.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: 2 Guns in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Drug Enforcement Agency-agent Bobby Trench (Danzel Washington) en marine-inlichtingenofficier Marcus Stigman (Wahlberg) werken al maanden samen om een drugsbende op te rollen. De twee weten echter van elkaar niet dat ze undercover agenten zijn.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Diana in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De film ‘Diana’ van de Duitse regisseur Oliver Hirschbiegel blikt terug op de laatste twee jaar van het leven van de Diana, prinses van Wales met Naomi Watts in de hoofdrol.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Riddick in Siniscoop in Sint-Niklaas

 

Na ‘Pitch Black’(2000)  en ‘The Chronicles of Riddick’ (2004) is Vin Diesel terug met de bioscoopfilm ‘Riddick’.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Los Flamencos in Siniscoop Sint-Niklaas

 

In 'Los Flamencos' maken we kennis met Raoul, César en Pé Fleminckx, drie gepensioneerde broers die in hun jonge jaren de schrik van Turnhout waren. Ze beraamden steeds plannen om snel rijk te worden, die telkens mislukten. Zo werd César opgepakt en vloog voor 15 jaar achter de tralies.

Hier leest u meer over deze film


Dames massaal op post voor Ladies Night met avant-première van 'Het Vonnis' in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Dinsdag 17 september werd in Siniscoop in Sint-Niklaas opnieuw een Ladies Night georganiseerd. Ruim 800 dames waren present om de nieuwe Vlaamse film ‘Het Vonnis’ in avant-première bij te wonen. Zowel regisseur Jan Verheyen als acteurs Koen De Bouw en Robbie Cleiren waren aanwezig in de Siniscoop, tot grote tevredenheid van de (vrouwelijke) fans.

Hier leest u meer over de Ladies Night


Gezien: You're Next in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Horror zit duidelijk in de lift. Na ‘The Conjuring’, een film die iedereen wil zien, kan je nu ‘You’re Next’ gaan bekijken in de Siniscoop in Sint-Niklaas.

Waar het in ‘The Conjuring’ meer om spanning draait, vloeit er daarentegen veel bloed in ‘You’re Next’.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: White House Down in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Voormalig militair John Cale (Channing Tatum) hooptop een baan bij de secret service, de geheime dienstdie verantwoordelijk is voor de bescherming van  president James Sawyer (Jamie Foxx). Jammer genoeg voor hem wordt hij afgewezen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Jobs in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Na het overlijden van Steve Jobs kwam er een biografie op de markt. Nu is er de film ‘Jobs’ in de bioscoop. Een film over het levensverhaal van Steve Jobs en het ontstaan van Apple met Ashton Kutcher in de rol van Steve Jobs.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Pain & Gain in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De film ‘Pain & Gain’ is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Sun Gym Gang in Miami. Daniel Lugo (Mark Wahlberg) is een gerespecteerd fitnesstrainer. Hij werkt keihard, is tot senior instructeur bevorderd en heeft het ledenaantal van de fitnessclub verdriedubbeld. Toch is hij er niet rijk van geworden en dat stoort hem.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: We're the Millers in Siniscoop Sint-Niklaas

 

In ‘We’re the Millers’ speelt Jason Sudeikis de rol vanDavid Clark, een drugsdealer die in de problemen komt wanneer zijn geld en drugsvoorraad wordt gestolen. Om zijn schulden te kunnen betalen, stelt zijn baas Brad (Ed Helms) hem voor om een vracht marihuana  te smokkelen vanuit Mexico naar de Verenigde Staten.


Gezien: Red 2 in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De gepensioneerde CIA-agent Frank Moses (Bruce Willis) leidt een rustig en onopgemerkt leventje met zijn vriendin Sarah (Mary-Louise Parker). Tot op de dag dat hij zijn voormalige partner Marvin (John Malkovich) tegen het lijf loopt.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: One Direction - This is Us in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Woensdag 28 augustus ging de One Direction-film 'This Is Us' in wereldpremière. Ook de Wase tieners komen in de laatste week van de vakantie massaal afgezakt naar Siniscoop in Sint-Niklaas om de muziekdocumentaire van One Direction te zien op groot scherm.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Elysium in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Elysium is een Amerikaanse sciencefiction- en actiefilm, geregisseerd door Neill Blomkamp, met Matt Damon en Jodie Foster in de hoofdrollen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: The Conjuring in Siniscoop Sint-Niklaas

 

In de Siniscoop loopt sinds deze week ‘The Conjuring’. Iedereen is in de ban van deze horrorfilm, het is een film die volle zalen lokt en op weg is naar de meest bekeken horrorprent uit de geschiedenis.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Kick-Ass 2 in de Siniscoop Sint-Niklaas

 

Mindy Macready alias Hit-Girl doet er alles aan om na de dood van haar vader en superheld Big Daddy een zo normaal mogelijk leven te leiden. Ze leeft samen met haar voogd Marcus, die denkt dat ze elke dag keurig naar school gaat.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Concert Robbie Williams in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Dinsdag 20 augustus werd het concert van Robbie Williams in Tallinn live uitgezonden in verschillende bioscopen in Europa. Ook in de Siniscoop in Sint-Niklaas konden muziekliefhebbers terecht voor de live uitzending van dit optreden in Estland.

Hier leest u meer over dit concert


Gezien: Percy Jackson: Sea of Monsters in Siniscoop Sint-Niklaas

 

In de Siniscoop te Sint-Niklaas is er de actie-avonturenfilm ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’, het vervolg op ‘Percy Jackson: The Lightning Thief’ te zien met in de hoofdrollen Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson en Stanley Tucci.

Hier leest u meer over deze film


Gezien:The Lone Ranger in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Op een kermis in San Francisco bezoekt een jongetje een tentoonstelling over het Wilde Westen. Groot is zijn verbazing wanneer er plots een oude indiaan tot leven komt. De indiaan begint tegen het jongetje een verhaal te vertellen uit het Texas van 1869.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Vampierzusjes in Siniscoop Sint-Niklaas

 

De twaalfjarige zusjes Dakaria and Silvania Tepes verhuizen met hun ouders van Transsylvanië, het land van Dracula, naar een rustig dorpje in Duitsland.


Gezien: Now You See Me in Siniscoop Sint-Niklaas

 

The Four Horsemen is een groepje goochelaars die optreden in Las Vegas. De illusionisten presenteren er een ongelofelijke stunt: terwijl ze hun show uitvoeren overvalt de bende virtueel een bank in Parijs en verdelen ze het geld onder het publiek.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: R.I.P.D. in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Nick (Ryan Reynolds) is een agent uit Boston die doodgeschoten wordt door zijn collega. Hij komt terecht in een bovennatuurlijke wereld en werkt daar verder bij de R.I.P.D, het Rest In Peace Department.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: De Smurfen 2 in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Zondag 28 juli ging onder massale belangstelling de 3D live-action/animatie film ‘De Smurfen 2’ in avant-première in de Siniscoop te Sint-Niklaas.


Vele Smurfjes waren aanwezig met hun vrienden, ouders, grootouders en andere Smurfen om de Vlaamse versie van deze prachtige film als eersten te kunnen bekijken.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: The Wolverine in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Na zijn avonturen in X-Men: The Last Stand leeft Logan alias Wolverine in de wildernis, zonder enig doel voor ogen. Hij komt in contact met de mysterieuze roodharige Japanse Yukio, een mutant die in naam van de Japanse Yashida contact legt met Logan.

Hier leest u meer over deze film


De Smurfen op bezoek in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Naar aanleiding van de nieuwe Smurfenfilm 'De Smurfen 2' waren op zaterdag 27 juli De Smurfen te gast in de Siniscoop.

De Smurfin had haar vriendje meegebracht en iedereen mocht met de populaire figuren mee op de foto.

Hier leest u meer over dit bericht


Gezien: Make Your Move in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Donny (Derek Hough) is een getalenteerde danser. Hij vertrekt naar New York om er zijn broer Nick ((Wesley Jonathan) te helpen in diens nieuwe club. In de club komen de dansers hunn nieuwste moves showen.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Documentaire 'Springsteen & I' in Siniscoop Sint-Niklaas

 

22 juli was voor de fans van Bruce Springsteen een speciale dag. Wereldwijd werd de documentaire ‘Springsteen & I’ eenmalig in de bioscopen vertoond. Ook in de Siniscoop in Sint-Niklaas konden de fans terecht voor deze schitterende documentaire.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Pacific Rim in Siniscoop te Sint-Niklaas

 

De Science-Fiction film ‘Pacific Rim’ neemt ons mee naar het jaar 2020.

De aarde wordt bedreigd door de Kaiju’s, monsterlijke wezens die vanuit de zee oprijzen. Wanneer de steden San Francisco en Manilla verwoest zijn, worden er kolossale Jeager-robots gebouwd.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Monsters University in Siniscoop te Sint-Niklaas

 

In de Siniscoop te Sint-Niklaas wordt de film Monsters University vertoond. Monsters University is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm van regisseur Dan Scanlon in de reeks Monsters en co.       

Hier leest u meer over de film


Gezien: The Frozen Ground in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Op het moment dat Jack Halcombe (Nicolas Cage) op het punt staat zijn carrière als rechercheur wil beëindigen, wordt er het lichaam van een jonge vrouw ontdekt.

Hier leest u meer over deze film


Ladies Night in de Siniscoop te Sint-Niklaas met de avant-première van 'Girl Most Likely'

 

Hoewel veel mensen op reis zijn vertrokken en het buiten zomers warm was, waren er toch een honderdtal dames opgedaagd voor de maandelijkse Ladies Night in de Siniscoop te Sint Niklaas.

Hier leest u meer over de Ladies Night


Gezien: The Heat in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Sarah Ashburn (Sandra Bullock) is een keurige New Yorkse FBI agent die altijd zeer gedisciplineerd te werk gaat. Haar manier van werken en haar arrogantie zorgen er echter voor dat ze niet veel vrienden heeft. 

Hier leest u meer over deze film


Gezien: André Rieu's Maastricht Concert in Siniscoop Sint-Niklaas 

 

De Nederlander André Rieu geeft jaarlijks een reeks zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht.

Duizenden fans genieten daar van de concerten van André, samen met zijn beroemde Johann Strauss Orkest, zijn Sopranen, Tenors en een aantal zeer speciale gasten.

Hier leest u meer over dit bericht


Gezien: World War Z in de Siniscoop te Sint-Niklaas

 

World War Z is een apocalyptische horrorfilm van Marc Forster. De film is gebaseerd op het boek World War Z: An Oral History of the Zombie War van Max Brooks.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: The Internship in de Siniscoop Sint-Niklaas

 

Nick (Owen Wilson) en Billy (Vince Vaughn), beiden veertigers, worden ontslagen als verkopers van polshorloges en zijn werkloos. Nick neemt een job aan in de beddenwinkel van zijn schoonbroer, maar Billy wil meer en weet een stage bij Google te versieren.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Piet Piraat en het Zeemonster in de Siniscoop Sint-Niklaas

 

Piet Piraat, Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap varen met de Scheve Schuit in ‘Piet Piraat en het zeemonster’ naar een nieuw avontuur.

Piet Piraat en zijn bemanning meren aan in het havenstadje Comino. Ze willen daar inkopen gaan doen, want al het eten aan boord is op.

Hier leest u meer over de film


Gezien: De Verschrikkelijke Ikke 2 in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Na het succes van ‘De Verschrikkelijke Ikke’ is er vanaf woensdag 26 juni een nieuw avontuur met Gru, Margo, Edith, Agnes en de grappige minions te zien in de Siniscoop te Sint-Niklaas.

Voor wie zo lang niet kan wachten is er de Avant-Première op zaterdag 22 en zondag 23 juni van ‘De verschrikkelijke Ikke 2’.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Man of Steel in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Nieuw in de Siniscoop is de de film ‘Man of Steel’. Een Amerikaanse actie-avonturenfilm in 3D,geregisseerd door Zack Snyder en geproduceerd door Christopher Nolan.

Hier leest u meer over deze film


Gezien: Love and Honor in Siniscoop te Sint-Niklaas

 

‘Love and Honor’ is een romantische oorlogsfilm van regisseur Danny Mooney, het verhaal speelt zich af in 1969 tijdens de Vietnamoorlog.

Hier leest u meer over deze film


After Earth in de Siniscoop te Sint-Niklaas

 

Hoewel de film ‘After Earth’ door de filmcritici weinig positieve commentaar kreeg, lokt de film toch volle zalen in de bioscoop. Wij van De Boekenkast waren zaterdag 15 juni aanwezig in de Siniscoop in Sint-Niklaas en troffen er een zo goed als uitverkochte zaal aan voor de film met vader en zoon Smith.

Hier leest u meer over deze film

 


Gezien: Star Trek XII Intro Darkness in de Siniscoop te Sint-Niklaas

 

Sinds begin deze maand loopt in de Siniscoop de film ‘Star Trek Into Darkness’. Deze 3D film is het vervolg op de in 2009 uitgebrachte film ‘Star Trek - The Future Begins’. Voor de vele fans was het lang wachten op een vervolg, maar het resultaat is het wachten meer dan waard.

Hier leest u meer over de film


60-plussers genieten van koffie, cake en een leuke film tijdens de maandelijkse Seniorennamiddag in Siniscoop

 

 

Donderdag 13 juni werd de maandelijkse Seniorennamiddag in de Siniscoop te Sint-Niklaas georganiseerd. Elke tweede donderdagmiddag van de maand worden alle 60-plussers warm ontvangen en verwend door het Siniscoop-team met een kopje koffie en een stukje cake.

Hier leest u meer over dit bericht