Filmtip: The Huntsman: Winter's War in Siniscoop


In de spectaculaire actie-avonturenfilm The Huntsman: Winter's War keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman.

 

Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen.

 

Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

DUUR 120 minuten

GENRE Actie, Avontuur, Drama, Fantasy

REGIE Cedric Nicolas-Troyan

CAST Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain

 

'The Huntsman: Winter's War', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be

Enkele reacties van de Siniscoop bezoekers over deze film:


Ik vond 'The Huntsman: Winter's War' zeer mooi. Het is een sprookje op een originele manier gebracht. Een film die ik iedereen kan aanraden, zo een leuke film moet je echt zien!

 

Beste acteur was voor mij Chris Hemsworth. Ik geef 'The Huntsman: Winter's War'  8 op 10."


"'The Huntsman: Winter's War'  is een mooie film waarmee je geen enkel moment wegdwaalt. Het is een unieke, creatieve en komische film.

 

Deze film met een mooie verhaallijn vind ik zeker een aanrader. Neem daarbij nog sterren zoals Chris Hemsworth en Charlize Theron en je hebt een fantastische film. 


"Een heel goede film, goed geacteerd en veel spanning", was nog een reactie die we noteerden na afloop van 'The Huntsman: Winter's War' .

 

"Ik had het eerste deel gezien en wou zeker dit vervolg zien, en 'The Huntsman: Winter's War'  is spannend en zeker de moeite waard om te zien.

 

Ik geef deze film 9 op 10."


"Ook ik vind 'The Huntsman: Winter's War'  een super goede en spannende film. Beste acteur is Chris Hemsworth als The Huntsman. Ik geef deze fantastische film 9 op 10."