Stan Lauryssens is de auteur van het Grimbergenboek 'In de schaduw van de feniks'!


Op woensdag 31 oktober werd de auteur bekend gemaakt van het boek “In de schaduw van de feniks”, een meeslepende thriller uitgegeven door Uitgeverij Manteau.  De auteur is niemand minder dan de bekende Vlaamse auteur Stan Lauryssens, die reeds diverse meesterwerken op zijn palmares heeft.

 

“In de schaduw van de feniks” speelt zich af in de abdij van Grimbergen. De abdij werd in het verleden tot drie maal toe verwoest, maar is telkens herrezen. De feniks, symbool van wederopstanding en hergeboorte, staat hierdoor centraal in de beleving van
Grimbergenbier.  En wat brengt er meer rust dan je even neer te vlijen in een zetel met een lekkere Grimbergen én een goed boek?

Begin oktober lanceerde Grimbergen in samenwerking met Uitgeverij Manteau Antwerpen, de literaire thriller 'In de schaduw van de feniks' met een spannende verhaallijn vol intriges. Tot vandaag werd de naam van de auteur geheimgehouden. Het mysterie is vandaag door de auteur zelf opgeheven.

Zin in een lekkere Grimbergen en een goed boek?
Vanaf 31 oktober op de Boekenbeurs in Antwerpen op de stand (degustatielounge) in inkomhal 1 kan je Grimbergen ontdekken.

Het boek 'In de schaduw van de feniks' is in alle cateringspunten op de boekenbeurs gratis verkrijgbaar bij aankoop van 2 glazen Grimbergen. Daarnaast kan je het boek elke dag door de auteur laten signeren door Stan op de stand van WPG/Manteau in hal 4 (stand 416) tussen 13.00 en 18.00u, en tijdens de nocturnes.