DVD Recensie: Shades of Gray - Jay Mundhra


 

Gray Goodman werkt als tekenares voor de politie in L.A. Ze maakt robotfoto’s van moordenaars en verkrachters. Gray heeft een goedbetaalde job en is getrouwd met de knappe Jack.

Toch is ze niet gelukkig en wil haar leven een nieuwe wending geven.


Wanneer ze bij haar thuis overvallen wordt door een verkrachter, staat haar besluit vast. Ze laat alles, incluis haar vriend, achter en vertrekt naar haar zus in Idylwood.


Onderweg leert ze Frank Maxwell, een vrachtwagenchauffeur, kennen die haar weet te charmeren.  Samen met Frank begint ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Amper vier maanden later trouwt het koppel, Gray geeft les aan de tekenacademie en het geluk lacht haar toe.


Maar dan ontdekken twee mannen het lichaam van  Amy Wilson, een van Grays studentes. Gray wordt gevraagd om mee te werken aan het onderzoek. Hoewel ze er eerst geen zin in heeft gaat ze uiteindelijk toch op onderzoek uit.


Hoe meer Gray te weten komt over de dader, hoe meer ze haar man Frank verdenkt...

Is haar man de moordenaar of is het toch iemand anders?


‘Shades of Gray’ is een spannende, erotisch getinte thriller uit 1996 die dankzij Excession Entertainment www.excession.nl op DVD is verschenen. De film is in ongesencureerde versie verkrijgbaar en het verhaal diende als inspiratiebron voor de bestseller reeks ‘Fifty Shades of Grey’.

Deze thriller bevat een goed verhaal dat boeit tot de laatste minuut. Een aanrader!


Technische gegevens


Regisseur: Jag Mundhra

Acteurs: Blake Adams, Christopher Michael, Doug Jeffery, Kehli O'Byrne, Monica Valles, Wendy Macdonald


EAN: 8718546520679

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 106minuten

Schermformaat: 4:3

Geluid: Dolby Digital 2.0

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar