Sylvia Van Driessche stelt haar eerste Young Adult roman ‘Tussen de sterren’ voor in Gent


Sylvia Van Driessche, Joepie's huidige hoofdredactrice, heeft met ‘Tussen de sterren’ haar eerste young adult-roman geschreven. Voor deze heugelijke gebeurtenis nodigde ze familie, vrienden en pers uit om dit moment plechtig te vieren.


Sophie Matthys, uitgever bij Borgerhoff & Lamberigts, stelde het boek voor. “Voor mij is het vandaag een speciale dag, aangezien we met de lancering van ‘Tussen de sterren’ het eerstgeboren kind van onze gloednieuwe uitgeverij-afdeling Monroe Books presenteren.”

Sophie bejubelde Sylvia Van Driessche als journaliste, schrijfster en als kenner van tienermeisjes. “Ik ken niet veel Vlaamse hoofdredactrices voor wie hun lezers in de rij zouden staan om op de foto mee te staan, iets wat gebeurde tijdens de laatste Boekenbeurs.

 

Het boek

De 15-jarige Stella is een gewoon meisje dat van twee dingen droomt: een carrière als make-upartieste en…Verliefd Worden.

 

Yep, Verliefd met Hoofdletter V. Terwijl haar vriendinnen al ervaring hebben met kussen en hier en daar zelfs een vast lief hebben, ziet Stella niet meteen jongens bij wie ze zin krijgt om over stroperige sprookjeseindes te fantaseren. Ze ziet zelfs geen jongens die ze van ver met een tang zou willen aanraken, om eerlijk te zijn.

 

Tot BFF Charlotte via haar lijfblad een ontmoeting wint met de zangers van UP!, haar favoriete Britse boyband. Stella’s leven zal grondig door elkaar worden geschud wanneer Charlie haar meeneemt. Er gebeurt iets wat Stella nooit had verwacht: de eerste blik op Dé Superster zorgt voor een schokgolf. En vergist ze zich nu of was hij zelf ook van zijn melk toen hij haar zag?

 

ISBN:9789089313645 - Softcover - 192 blz. - Prijs: € 17,50 - Uitgeverij: Monroe Books,  het fonkelnieuwe fictiefonds van Uitgeverij Borgerhoff & lamberigts

Klik hier voor meer info

 

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S