Recensie: Babyplakboek - Gerard Janssen


Na het Zwangerschapsplakboek ‘9 maanden’ is er nu het ‘Babyplakboek’ bij Uitgeverij Snor verschenen.

 

Een leuk plakboek waarin je week na week de ontwikkeling van je kind kunt bijhouden en zo zelf het eerste levensjaar van je baby in boekvorm giet.

 

Want nu denk je misschien dat je de rest van je leven alles gaat herinneren hoe je zoon of dochter zijn eerste jaar eruit zag. Wel, dat is niet zo. Een mens vergeet zo vlug...

 

 

In het ‘Babyplakboek’ van Gerard Janssen kan je werkelijk alles neerschrijven. Zo kan je de ontwikkeling van je kleine spruit stap voor stap zien groeien. Elke week kan je informatie neerschrijven, foto’s en stickers kleven en interessante weetjes lezen.

Denk maar aan de eerste tandjes, de eerste stappen, de eerste fopspeen...

 

Het boek staat vol met leuke tekeningen van Caroline Ellerbeck en je kan zelf verschillende opdrachten uitvoeren.

Een originele opdracht is in week 1 het kopen van een leuk pakje, maat 86 (de maat van een baby van 1 jaar). Doe de baby het pakje aan en maak er een foto van. Dit ga je vanaf nu iedere maand doen. De foto’s print je uit en plak je achterin het boek bij elkaar. Dan zie je pas echt hoe hard je baby groeit!

 

Ook leuk zijn de twaalf uitknippostertjes in het boek om op de babykamer te hangen. Deze postertjes kunnen ook los te bestellen in de webshop van Uitgeverij Snor.

 

Het ‘Babyplakboek’ is na het Zwangerschapsplakboek is must-have voor jonge ouders. Nog beter is het bijhouden van twee exemplaren. Een voor jezelf en een voor je zoon/dochter.

Je kind zal je later dankbaar zijn!

 

ISBN: 978-90-79961-46-7 - 112 blz. - Prijs: € 17,50 - Uitgeverij: Snor

Klik hier voor meer info