Recensie: Smossen mag! - Roger van Damme


Sterrenchef Roger van Damme heeft met ‘Smossen Mag!’ een nieuw kookboek uit.

‘Smossen Mag!’ is een boek vol recepten die kinderen samen met hun mama, papa, oma of opa kunnen bereiden.


Zeg nu zelf, koken met de (klein)kinderen is toch leuk. Samen een maaltijd bereiden, de tafel versieren en gezellig aan tafel zitten is voor zowel de kids als volwassenen een feest.

Dankzij de heerlijke recepten van Roger van Damme en de prachtige foto’s van Peter Staes en Stefanie Faveere is dit vanaf heden kinderspel.


Met de 70 recepten, ingedeeld in 18 hoofstukken, kan je zo aan de slag. Steeds staan de  ingrediënten en de werkwijze vermeld. Zeker de grappige commentaar van Roger niet vergeten te lezen!


Wat denk je van een Spetterende Salsa Italiana op het menu te zetten, of frieten bakken met zelfgemaakte mayonaise, cupcakes met wortelen of met ham en kaas, verse uiensoep, chocomelk of een originele Njamburger maken of zelf chinees restaurantje spelen.

Het kan allemaal, dankzij Roger van Damme en zijn Smossen Mag!-team.


Naast de recepten en de handige tips vind je het enige en originele Wijsneuzenwerkwoordenlijst terug in het prachtige boek. Zo leer je de betekenis van keukentermen als draperen, paneren, flamberen en vele anderen kennen.

Wil je weten welke chef-kok jij bent, doe dan de chef-kok-test, achteraan het boek.


‘Smossen Mag!’ is voor zowel jong als oud een leerrijk kookboek met originele, lekkere en toch simpel te bereiden gerechten. Een uniek kookboek dat speciaal op maat van kinderen is gemaakt.

 

Wedden dat ze fier op hun creaties zullen zijn? Maar wie mag er straks de afwas doen?


ISBN: 978-90-5916-889-3 - Hardcover - 160 blz. - Prijs: € 24,99 - Uitgeverij: Njam!

Klik hier voor meer info