Recensie: Code 37 ~ Kaviaar - Tille Vincent


Voor de liefhebbers van de succesvolle boekenreeks Code 37 is er goed nieuws! In de winkelrekken ligt het allernieuwste boek 'Kaviaar', geschreven door bestsellerauteur Tille Vincent.

Nadat de zaak met haar moeder opgelost was, had Hannah geen doel meer om bij de zedenpolitie te blijven en heeft ze het politieleven vaarwel gezegd.


Intussen heeft ze een gezinnetje gesticht met Koen en hebben ze twee schatten van kinderen: Kobe en Roos, en heeft ze haar handen vol met haar huishouden.


Commissaris Greet Adriaens heeft met Hannah afgesproken om iets te gaan eten. De commissaris doet Hannah een aanbod om terug te komen bij de zedenpolitie.
Al maanden is ze een vervanger aan het zoeken voor Hannah, maar er is niemand die blijft. De dienst die Hannah leidde verloopt stroef en de zaken geraken niet opgelost.

Haar team Bob, Charles en Kevin missen Hannah en doen niets anders dan ruzie maken.
Ook Hannah mist haar collega's heel erg, maar neemt het aanbod niet aan.

Maar dan wordt de veertienjarige Jelena Bardas dood aangetroffen, gekleed in rode sexy lingerie, in de kelder van een bordeel aan de Kortrijksesteenweg. Commissaris Greet Adriaens komt ter plaatse samen met Bob, Charles en Kevin. Greet herkent het dode meisje en roept de hulp van Hannah in.

 

Omdat Hannah nauw betrokken is bij de zaak, besluit ze om éénmalig terug te keren om de moordenaar van Jelena te vinden. Maar hoe gaat ze dit combineren met haar gezinnetje? En hoe gaat Koen reageren als hij te weten komt dat ze een nieuwe zaak heeft aanvaard?

Maar Hannah zou Hannah niet zijn dat ze hiervoor een oplossing vindt.

Bob, Charles en Kevin kunnen hun geluk niet op dat hun chef terug is en het team zet zich voor 300 % in op de zaak.


De eerste verdachte is Radek Pasic, de eigenaar van het bordeel. Radek is geen doetje en de vriend van Jelena's moeder Irina. Bovendien is hij spoorloos verdwenen.

Maar het onderzoek wijst uit dat er nog andere mannen in Jelena's leven zijn die iets te maken kunnen hebben met haar dood. Op de koop toe belanden ze in een crimineel netwerk. Hannah en haar team staan voor een alweer moeilijke zaak...

'Kaviaar' is het zevende boek uit de reeks die gebaseerd is op de gelijknamige succesvolle vtm-serie over de zedenpolitie in Gent.


Auteur Tille Vincent neemt je 264 pagina's mee in een nieuwe, spannende zaak.

Een must-read voor alle Code 37 liefhebbers!

Eerder verschenen in dezelfde reeks :

Code 37 - In Gods naam
Code 37 - Honden
Code 37 - Hoogspel
Code 37 - Walging
Code 37 - Latina
Code 37 - Omnibus : Taboe/Waanbeelden/Fanmail

 

ISBN: 9789401407618 - Paperback - 264 blz. - Prijs: € 19,99 - Uitgeverij: Lannoo

Klik hier voor meer info