Volledige cast van F.C. De Kampioenen te gast in Siniscoop Sint-Niklaas


Dinsdag 17 december ging de langverwachte bioscoopfilm 'Kampioen zijn blijft plezant' in avant-première. De volledige Siniscoop, 2200 zitjes, was in zes weken tijd volledig uitverkocht.

 

Als afsluiter van het tiendaagse verjaardagsfeest van Siniscoop, dat dit jaar 10 jaar bestaat, kwam de volledige cast van F.C. De Kampioenen die avond hun film voorstellen aan de fans.

 

En ze waren er allemaal: Markske, Bieke, Pascale, Balthazar Boma, Fernand, Doortje, Maurice, Ronaldinho, Pol, Carmen en Xavier. 

Met een heuse 'Kampioenenbus' kwamen de acteurs rond 19.30 uur aan en namen ze de tijd om met de fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

 

Voor en na de film kwamen de Kampioenen langs in alle 8 zalen van Siniscoop waar presentatrice Saartje Vandendriessche de acteurs voorstelde aan de filmliefhebbers.

 

Een gezellige babbel met de acteurs én de avant-première van de langverwachte film. Meer moet dat niet zijn voor de fans van de populairste voetbalploeg van het land.

 

Voor wie er niet bij was, geen nood. De film 'Kampioen zijn blijft plezant' wordt vanaf heden elke dag vertoond in Siniscoop Sint-Niklaas.

 

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be

 

Bekijk onze XXL-Fotoreportage op onze Facebookpagina

 

www.facebook.com/Boekenkast