Gezien: Kampioen zijn blijft plezant in Siniscoop Sint-Niklaas


Dé film die het deze kerstvakantie het beste scoort in Siniscoop Sint-Niklaas is ongetwijfeld ‘Kampioen zijn blijft plezant’ van F.C. De Kampioenen.

Deze bioscoopfilm is een afscheid in schoonheid na 21 seizoenen lang F.C De Kampioenen op televisie voor alle acteurs van de sympathiekste voetbalploeg van ‘t land.

 

Het verhaal

 

Balthazar Boma heeft een kasteel gekocht in Zuid-Frankrijk en via Albert (Mike Verdrengh) tracht hij zijn ‘sterspeler’ Ronaldinho te verkopen aan een club van een rijke sjeik.

Boma nodigt heel de ploeg uit om naar de Provence te gaan en daar een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen het plaatselijke Saint-Tintin. Fernand Costermans heeft voor het vervoer gezorgd. Resultaat: de Kampioenen worden door hemzelf in een oude, gammele bus naar het zuiden van Frankrijk gebracht.

 

Onderweg krijgen de vrienden ruzie met elkaar, wordt Ronald verliefd op een liftster en rijdt Fernand met de bus tegen een boom...

Cast: Marijn Devalck, Machteld Timmermans, Niels Destadsbader, Johny Voners, Loes Van den Heuvel, Ben Rottiers, Ann Tuts, Herman Verbruggen, An Swartenbroekx, Danni Heylen, Tuur De Weert en Jaak Van Assche.

Genre: Komedie

Duur: 120 minuten

 

'Kampioen zijn blijft plezant', elke dag in Siniscoop Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Wendy De Buck uit Sas Van Gent (NL) vond de film van De Kampioenen een grappige film.

 

"Het was een aangename film die ik zeker aan iedereen wil aanraden. Ronaldinho is mijn favoriete personage uit de film."

 

"Ik heb het meest moeten lachen om het gezicht van Pol wanneer Doortje met de mobilhome onder de brug reed. 'Kampioen zijn blijft plezant' krijgt van mij 7 op 10", aldus Wendy.


Marc Heyrman uit Bazel vond 'Kampioen zijn blijft plezant' een zeer goede film. "Net zoals de afleveringen van F.C. De Kampioenen is deze film zeer leuk", was zijn reactie achteraf.

 

"De film is gewoonweg geweldig en amusant. Mijn favoriete Kampioen is Boma."

 

"Deze film is voor alle fans de kers op de taart. 'Kampioen zijn blijft plezant' is zeker aan te raden aan de duizenden fans. Ik geef deze film 9 op 10", aldus Marc.

 

Marc heeft het meeste gelachen wanneer Boma op de motor door de slagbomen reed.


Ook Niels vond 'Kampioen zijn blijft plezant' een leuke, spannende en vooral grappige film. 

 

"Mijn favoriete acteur is meneer Boma. Aan alle Kampioenenfans: zeker komen kijken!"

 

Niels geeft 'Kampioen zijn blijft plezant' 8 op 10.


Jonathan Heyrman uit Bazel vond 'Kampioen zijn blijft plezant' een leuke, grappige film met veel actie.

 

"Ik vond de film super megacool", was zijn eerste reactie. "Ik vind Mark Vertongen de beste Kampioen omdat hij zo grappig is. Uiteraard is de film van De Kampioenen een aanrader, gewoonweg omdat hij zo leuk is", aldus de jongeman uit Bazel.

 

'Kampioen zijn blijft plezant' krijgt van hem 7,5 op 10.


Jana Grabowski uit Sint-Niklaas vond 'Kampioen zijn blijft plezant' supergoed.

 

"Het was super, avontuurlijk, gewoonweg goed!", aldus Jana. "Ik vind Markske de beste, omdat hij zo grappig is. Ik heb het meest moeten lachen wanneer hij met zijn fiets in de caravan viel!"

 

"De film van De Kampioenen is zeker een aanrader. Ik geef deze film 10 op 10!"


Renslu De Buck uit Sas van Gent vond 'Kampioen zijn blijft plezant' een leuke en grappige film.

 

"Deze film is een aanrader voor iedereen die F.C. De Kampioenen op tv hebben gezien. Deze film sluit goed aan op de serie. Ik geef deze film 8 op 10", aldus Renslu.

 

"Ik heb het meest moeten lachen wanneer de Kampioenen op zoek gingen naar Ronaldinho."