10 jaar Siniscoop Sint-Niklaas: Special Ladies Night op dinsdag 10 december


Op 10 december organiseerde Siniscoop te Sint-Niklaas hun maandelijkse Ladies Night. Omdat Siniscoop zijn tienjarig bestaan viert, werd het dit keer een Speciale Ladies Night. Naar gewoonte worden alle dames getrakteerd op een ijsje geschonken door crèmerie Foubert en kon er voor de aanvang van de film geslenterd worden door de wandelgang en de vele standjes bekijken.

 

Maar nu was er meer, er werd een modeshow georganiseerd door 'Handbag Shop' en je kon proeven van een Kriek, geschonken door Liefmans.

Voor het binnengaan van de zaal kon je je gegevens achterlaten en kon je één van de prijzen winnen geschonken door de sponsors. Deze keer waren er dubbel zo veel prijzen te winnen, die werden uitgereikt door Miss Sint-Niklaas Eveline Cerpentier en haar eredames Lynn Mikolajczak en Carole Timmermans.

 

Voor de verjaardag van Siniscoop was er een mooie hoofdprijs: een citytrip voor 2 personen naar Barcelona met 2 overnachtingen op basis van kamer en ontbijt, vliegtuigreis inbegrepen.

De gelukkige winnares van deze mooie prijs was Patricia Schrauwen uit Sint-Niklaas.

Dan was het tijd voor de film  'Soof', geregisseerd door Antoinette Beumer. 'Soof' is het verhaal van Sophie (Lies Visschedijk), die de leeftijd van de 40 nadert en overdenkt wat ze heeft bereikt. Ze is getrouwd met Kasper (Fedja van Huêt) en hebben samen een tweeling en een tienerdochter.

 

Ze heeft een eigen klein cateringbedrijfje 'Kooksoof'. Soof, de afkorting van Sophie, vindt dat er iets ontbreekt in haar leven. Ze vraagt zich af 'Is dit alles dat er is?'  

Haar man heeft een drukke job. Net zoals Soof heeft hij dromen die hij niet heeft kunnen waarmaken en beslist om zijn job op te geven en huisman te worden.

 

Op een feest waar Soof ingehuurd is om te koken, ontmoet ze Jim, een choreograaf. Vanaf het moment dat ze Jim ontmoet komt haar cateringbedrijf in stroomversnelling en kookt ze op vele extravagante feestjes.

 

Kasper had zijn huismannenleven anders gedacht. Hij moet ervoor zorgen dat het huishouden op wieletjes loopt. Dat is niet gemakkelijk met drie kinderen en een hardwerkende vrouw met een cateringbedrijf.

De liefde tussen Kasper en Soof is niet meer wat het geweest is. Tussen haar en Jim slaat echter de liefdesvonk over..

Na de film kregen alle dames een goodie bag en konden ze nog genieten van een drankje.

 

De volgende Ladies Night gaat door op 21 januari. Dan wordt de film ‘Saving Mr. Banks’ vertoond. ‘Saving Mr. Banks’ is een Walt Disney film waarin Mister Walt Disney himself op zoek gaat naar de echte Mary Poppins...

 

www.Siniscoop.be


Enkele reacties over de Ladies Night:

Collega's Carina, Saskia en Klaartje zijn trouwe bezoekers van de Ladies Night. Elke maand zijn ze van de partij.

 

Ze vonden 'Soof' een hele goede en grappige film. Hun lievelingsacteur was Dan Karaty.


Voor de zussen Annelies en Dorien was het de eerste maal dat ze naar de Ladies Night kwamen.

 

Ze vonden het concept goed, maar de film was middelmatig, een beetje langdradig.

 


 

Diane en Frieda waren ook voor de eerste keer aanwezig op de Ladies Night.

 

"Het was een hele goede film, en vooral goed weergegeven. We zagen een uitstekende Lies Visschedijk als Soof. De Ladies Night is voor herhaling vatbaar", aldus Diane en Frieda.


Elke Heirbaut was met haar nicht Tessa Heirbaut afgezakt naar Siniscoop. Ze komen geregeld naar de Ladies Night.

 

"Het concept is tof. De was een goede film met een plezant verhaal", aldus Elke en Tessa. Hun lievelingspersonage was Dan Karaty en de film kreeg van hen 8,5 op 10.


Special Ladies Night: onze XXL-fotospecial: