Gezien: Live concert Robbie Williams in Siniscoop Sint-Niklaas


Dinsdag 20 augustus werd het concert van Robbie Williams in Tallinn live uitgezonden in verschillende bioscopen in Europa. Ook in de Siniscoop in Sint-Niklaas konden muziekliefhebbers terecht voor de live uitzending van dit optreden in Estland.

Williams is op tournee in Europa met zijn "Take the Crown Stadium tour", eerder deze maand was hij te gast in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.


Een twee uur durende wervelende show is wat de 70.000 fans in Tallinn en de vele tienduizenden muziekliefhebbers in de bioscoop in Europa te zien kregen.

De 39-jarige voormalige zanger van Take That bewees dat hij nog steeds een groot entertainer is. Ondanks het feit dat hij kampte met hevige rugpijn bracht de Britse zanger een perfecte show vol met hits, een overweldigend lichtspectakel, een fantastisch decor en adembenemend vuurwerk voor de duizenden fans.

 

Zowel nummers uit zijn negende studio-album ‘Take The Crown’ als zijn wereldhits als Let Me Entertain You, Monsoon, Millennium, Candy, Rock DJ en Angels passeren de revue.

 

Het uitgelaten publiek in Tallinn én de fans in de Siniscoop genoten van Robbie’s vakmanschap en uitstraling.  Na afloop troffen we alleen maar enthousiaste fans aan.

 

Enkele reacties, voor en na het concert...

 

Joeri en Vanessa Devlieger uit Sinaai hebben nog geen live concert van Robbie Williams meegemaakt en komen naar de Siniscoop om de Britse zanger op het grote scherm te bewonderen. 

 

"Robbie Williams betekent voor mij feel good music", aldus Vanessa. Haar favoriete liedje is 'Back For Good'.

 

Joeri en Vanessa zijn fan van Robbie sinds 2012 en hebben aan het nummer 'Babe' speciale herinneringen.


Ook voor Nadia De Coster uit Sint-Niklaas is het de eerste keer dat ze een concert van Robbie Williams zag.

 

"Ik heb geen speciale herinneringen aan een song van Robbie, ik kom gewoon genieten van zijn muziek", vertelde Nadia ons.


Jolie Van denbussche uit Belsele en Thari Capens uit Bazel kwamen samen naar de Siniscoop om het concert van Robbie Williams mee te maken.

 

"Robbie is een goede zanger, ik ben niet echt een fan maar geniet wel van zijn muziek. Mijn lievelingsliedje is 'Angels'", zei Thari.

 

Ook Jolie kan zich niet echt een fan noemen. "Ik heb nog geen live concert meegemaakt, maar Robbie staat wel garant voor goede muziek".


"Robbie Williams is voor mij een goede zanger en een uitstekend entertainer", vertelde Tanja Van Hemelrijk uit Hamme ons.

 

Tanje is al 13 jaar fan. "'Angels' is nog steeds mijn lievelingsliedje", zei Tanja. 


Maxime Van der dood uit Sint-Amands mag zich een echte fan noemen. 

 

"Ik ben al fan sinds mijn geboorte!", aldus Maxime "Ik heb Robbie al eens live aan het werk gezien in het Sportpaleis in Antwerpen. Mijn favoriete liedje is 'Angels'".


Ruth Van Hoecke en Taike De Wilde uit Wachtebeke waren gelukkig dat ze het concert van Robbie Williams hebben gezien. 

 

"Het was heel goed", zei een tevreden Ruth, "We hebben twee weken geleden ook het concert in Brussel gezien".

 

Ook Taike heeft begin augustus het concert in het Koning Boudewijnstadion gezien. "Geweldig", zo omschrijft Taike de fantastische show. 

"Voor mij was het hoogtepunt het duet dat Robbie zong met Olly Murs".

 

Ook beide jongedames kiezen 'Angels' als hun lievelingsliedje.


Ook Astrid, Gitana, Shana, Valesca en Sandra uit Sint-Niklaas waren aanwezig in de Siniscoop voor dit uniek concert.

 

"Goed, geweldig, fantastisch", noteerden we als reacties van de dames.

 

Gitana en Shana waren er ook bij in Brussel voor het optreden van Robbie Williams. "Ik ben blij dat ik het concert zowel live als in de Siniscoop gezien heb. Live heb je meer de sfeer, op groot scherm in de bioscoop sta je als het ware op de eerste rij en zie je alle details. Iets wat je ter plaatse niet kunt zien", aldus Gitana.