Gezien: Het regent gehaktballen 2 in Siniscoop Sint-Niklaas


In Siniscoop Sint-Niklaas loopt momenteel de Vlaamse versie van ‘Het regent gehaktballen 2’.

In de eerste film vond de geniale uitvinder Flint Lookwood een machine uit die eten produceerde uit water. Maar toen het machine op hol sloeg, moest Flint de wereld redden van een voedselstorm.

 

In dit tweede deel krijgt Flint de kans om voor de topwetenschapper Chester V te werken. Die bezit het bedrijf Live Corp Company waar de beste uitvinders werken aan nieuwe uitvindingen om de mensheid vooruit te helpen. Flint is razend enthousiast en is er van overtuigd dat zijn droom om ooit een groot uitvinder te worden werkelijkheid wordt.

Maar dan ontdekt Flint dat zijn beroemde uitvinding nog steeds werkt en dat Chester V een bedrieger is en met de machine voedseldieren maakt.

Flint en zijn vrienden trekken ten aanval om opnieuw de wereld te redden..

 

De Vlaamse versie van ‘Het regent gehaktballen 2’ wordt vertoond in 2D en 3D met de stemmen van o.a. Peter Van de Veire, Ella Leyers, Marcel Vanthilt, Eva Van der Gucht en Alex Agnew.

Genre: Animatiefilm

Duur: 95 minuten

 

'Het regent gehaktballen 2', elke dag in 2D en 3D in Siniscoop Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Alexander De Bruyne uit Berlare vond 'Het regent gehaktballen 2' een grappige film.

 

"We hebben voor deze film gekozen omdat we deel 1 al gezien hadden en die vonden we super. Ook deel 2 is een echte aanrader", aldus Alexander.

 

"Het is echt een mooie film en het beste moment uit de film voor mij was wanneer Flint en de anderen vriendjes werden met de spinburger. Ik geef deze animatiefilm graag een 10 op 10!"


Christel Van Landeghem uit Vrasene vond 'Het regent gehaktballen 2' een goede animatiefilm vol amusement.

 

"We kiezen steeds voor een film wanneer er minder kijkers zijn, dan is het rustiger in de zaal. Deze film is zeker een aanrader. Ik vond het beste moment van de film de snacks in actie kwamen."

 

Christel geeft 'Het regent gehaktballen 2' 7 op 10.


Maggy uit Melsele vond 'Het regent gehaktballen 2' een keitoffe film.

 

"Ik ben samen met mama en papa naar Siniscoop gekomen om er deze leuke film te zien. Het was grappig, spannend en avontuurlijk", vertelde Maggy ons na afloop.

 

"De spinburgers vond ik griezelig. Ik ga deze film zeker aanraden aan mijn vrienden. 'Het regent gehaktballen 2' geef ik 9 op 10."