Gezien: About Time in Siniscoop Sint-Niklaas


Op zijn 21ste ontdekt Tim Lake dat hij door de tijd kan reizen. Na het zoveelste teleurstellende oudejaarsfeestje krijgt Tim van zijn vader te horen dat alle mannen in hun familie door de tijd kunnen reizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel wat hij zelf meemaakt en meegemaakt heeft.

 

Hij besluit om zijn leven wat leuker te maken... met een vriendin. Jammer genoeg loopt dat niet zo vlotjes als verwacht. Wanneer Tim van de kust van Cornwall naar Londen verhuist voor een stage als advocaat, ontmoet hij de mooie, maar onzekere Mary. 

'About Time' is een komedie over liefde en tijdreizen waarin blijkt dat tijdreizen eigenlijk niet nodig is om ten volle van het leven te genieten.

 

Ze worden verliefd, maar een ongelukkige fout bij het tijdreizen zorgt ervoor dat hij haar nooit ontmoet heeft. Ze blijven elkaar steeds voor het eerst ontmoeten tot hij uiteindelijk na veel doordachte tijdreizen haar hart verovert.

 

Naarmate zijn rare leventje vordert, merkt Tim dat hij met zijn unieke gave de zorgen en de goeie en slechte tijden die je in elke familie hebt, niet kan vermijden. Tijdreizen heeft zijn beperkingen en kan bovendien ook gevaarlijk zijn.

Regie: Richard Curtis

Cast: Rachel McAdams, Bill Nighy, Domhnall Gleeson, Tom Hollander, Margot Robbie, Lindsay Duncan, Catherine Steadman

Genre: Romantische Komedie

Duur: 123 minuten

 

'About Time', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Vicky Ophalvens uit Dendermonde had na afloop van de film een en al lof voor de film 'About Time'.

 

"'About Time' is een bewustmakende film met de boodschap: Leef elke dag alsof het je laatste is.

Ik kende de acteur Domhnall Gleeson niet, maar het is een verrassend goede acteur. Van mij krijgt de film 8 op 10", aldus Vicky.

 

"Mocht ik kunnen tijdreizen, ik zou het leven van nu (de mensen en leeftijd) terug naar de tijd met mijn grootouders, die reeds overleden zijn, willen brengen".


Ook Cindy Tierens uit Willebroek was zeer tevreden over de film.

 

"About Time' is een heel goede film met een schitterende Domhnall Gleeson in de hoofdrol. Ik geef de film 9 op 10", aldus Cindy.


Martine Soetens uit Sint-Niklaas vond de film ok.

 

"'About Time' vond ik aanvankelijk niet zo erg top, maar naarmate de film vorderde kwam er toch meer diepgang in de film", zei Martine.


Johan Thierens uit Sint-Niklaas vond 'About Time' een mooie, romantische film.

 

"Het is zeker een aanrader voor iedereen. Het is een film met een boodschap en ik geef 'About Time' graag een 8 op 10", aldus Johan.

 

Johan komt regelmatig naar Siniscoop. "Ik heb onlangs nog 'Het Vonnis' en Thor: The Dark World' gezien, twee prachtige films!"