10 jaar Siniscoop: Kids-day op 8 december 2013

---Clown, springkasteel, grime, tekenwedstrijd én avant-premières---


Siniscoop Sint-Niklaas bestaat tien jaar en dat wordt tien dagen lang gevierd. Zondag 8 december werden de kinderen verwend in Siniscoop met een heuse Kids-day.

 

Er stonden om 11.00 uur met ‘Belle et Sébastien’, ‘De Superheld’ en ‘Otto is een neushoorn’ maar liefst drie avant-premières op het programma.

 

Voor de aanvang van de film konden de kids zich uitleven op het springkasteel of zich laten omtoveren tot een prinses of tijger bij de kindergrime. Met de kleurwedstrijd waren er talrijke prijzen te winnen.

Clown Doubie zorgde voor de animatie. Hij maakte met een ballon voor elke jonge bezoeker een dier, zwaard, bromfiets of hartje.

 

Naar Siniscoop komen op zondagmorgen is meer dan alleen een film zien. Elke zondagmorgen is er steeds fruitsap, koffie en koffiekoeken voorzien voor alle filmfans. En dit gratis. Een extra service van het Siniscoop-team!

 

Zondag 15 december staat er opnieuw een Kids-day op het programma van Siniscoop. Om 11.00 uur worden er enkele andere kinderfilms in avant-première vertoond.

 

Meer info op www.Siniscoop.be