60-plussers genieten van koffie, cake en een leuke film tijdens de maandelijkse Seniorennamiddag in Siniscoop


Donderdag 13 juni werd de maandelijkse Seniorennamiddag in de Siniscoop te Sint-Niklaas georganiseerd.


Elke tweede donderdagmiddag van de maand worden alle 60-plussers warm ontvangen en verwend door het Siniscoop-team met een kopje koffie en een stukje cake.

De senioren hebben tevens de mogelijkheid om een film naar keuze uit het programma te kiezen en dit voor de prijs van slechts € 6,00.


Wij van De Boekenkast maakten er kennis met enkele bezoekers.

 

vlnr: Rit Wijnandts, Roger De Laet, Helena Claessen en Carlos De Somviele
vlnr: Rit Wijnandts, Roger De Laet, Helena Claessen en Carlos De Somviele

 

Roger De Laet en Helena Claessen komen al jaren naar de Siniscoop en de Seniorennamiddag. Het koppel ziet graag komedies, actiefilms en liefdesfilms. Na hun kopje koffie gingen ze de film The Hangover III bekijken.


 

Voor Carlos De Somviele en Rit Wijnandts is het de vierde keer dat ze naar de Seniorennamiddag komen. “Wanneer er een goede film op het programma staat, komen we graag naar de Seniorennamiddag. Eerst een lekker kopje koffie en een plakje cake en dan een leuke film zien. Zo brengen we op een aangename manier onze middag door”, aldus Carlos.

“Als we naar de bioscoop gaan, is het om een thriller te zien. Deze namiddag gaan we de Siniclub-film Side Effects zien”, vertelde Rit.


 

Jetty Massaert
Jetty Massaert

Jetty Massaert uit Sint Jansteen gaat niet zo vaak naar de Seniorennamiddag. Ze heeft een ticketje gekocht voor After Earth, de nieuwste film met Will en Jaden Smith.

Haar vriendin Lia De Ryke daarentegen komt regelmatig naar de Siniscoop. “Ik hou van alle genres, als het maar geen zielige films zijn. Voor mij geen films over kanker of ziek mensen. Ik vind de Seniorennamiddag een goed initiatief. Koffie, cake en een film voor slechts 6 euro!”

 

Eddy De Cock uit het Nederlandse Sint Jansteen komt al jaren naar de Siniclub. “Ik heb al vele films gezien uit het Siniclub-aanbod. Het zijn steeds kwalitatieve topfilms, het aanbod van de Siniclub is steeds verrassend en boeiend.”

Linda De Rijke
Linda De Rijke

In juli en augustus worden er geen Seniorennamiddagen georganiseerd. Noteer alvast 12 september in uw agenda, dan wordt er opnieuw een Seniorennamiddag georganiseerd.


Meer info op www.Siniscoop.be