Gezien: Jasper en Julia en de Dappere Ridders in Siniscoop Sint-Niklaas


In de animatiefilm ‘Jasper en Julia en de Dappere Ridders’ wil Jasper een echte ridder worden. Maar zijn vader is een advocaat die liever ziet dat zijn zoon ook advocaat wordt in plaats van ridder.

 

 

Jasper vindt dat een koninkrijk ridders nodig heeft en zijn besluit staat vast. Hij verlaat het ouderlijke huis en geïnspireerd door het verhaal van zijn dappere grootvader Sir Ronald, besluit Jasper toch om zijn droom waar te maken.

Het wordt een lange tocht voor de kleine ridder in spe. Hij ontmoet onderweg in herberg De Gebroken Adelaar de dappere Julia en er zijn boosaardige ridders die het plan hebben om het koninkrijk aan te vallen.


Zal Jasper een stoere ridder worden die de boze indringers kan tegenhouden en het koninkrijk kan redden?

Genre: Animatiefilm

Duur: 96 minuten

 

'Jasper en Julia en de Dappere Ridders', elke dag in Siniscoop Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Inge Audenaert uit Stekene vond 'Jasper en Julia en de Dappere Ridders' een heel toffe film voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

"Het is een spannende, soms grappige en stoere animatiefilm", aldus Inge, "Het is een goede film voor de kinderen hun verbeelding in verband met ridders."

 

"Ik vind het zeker een aanrader. Omdat de ridderwereld heel leuk en mooi is voorgesteld in de film. Ik geef 'Jasper en Julia en de Dappere Ridders' 8 op 10", vertelde Inge ons.


Tuur en Stan Van Landeghem uit Sint-Niklaas waren samen met hun mama aanwezig in Siniscoop voor de film 'Jasper en Julia en de Dappere Ridders'.

 

"Het was een heel leuke film", was hun reactie achteraf. "Het beste moment van de film was wanneer Jasper zijn opleiding tot ridder kreeg", aldus Tuur.

 

Stan vond dan weer het gevecht met de slechterikken het spannendste moment. Beide jongens gaven de film na afloop een welverdiende 10 op 10!


De 4-jarige Indy De Waal uit Clinge (NL) heeft voor 'Jasper en Julia en de Dappere Ridders' gekozen omdat het een leuke trailer is. "De draak liet een scheet in de trailer", aldus Indy.

 

Na afloop was ze in de wolken over de film "Het was een grappige film vol avontuur en met een mooi verhaal. Hét moment van de film was voor mij wanneer Jasper een echte held werd."

 

Indy zou de film zeker aanraden bij haar vriendjes. "Het is een leuk verhaal dat niet te langdradig is. Ik geef deze film 8 op 10."


Ook Lowie Baeck uit Belsele vond 'Jasper en Julia en de Dappere Ridders' een mooie film.

 

"Een leuke film met een goede boodschap in", zei Lowie, "Het beste moment uit de film was wanneer Jasper in opleiding in het klooster was."

 

Lowie geeft 'Jasper en Julia en de Dappere Ridders' 9 op 10.