Gezien: The Hobbit 2: The Desolation of Smaug in Siniscoop Sint-Niklaas


Nadat vorig jaar ‘The Hobbit: An Unexpected Journey ‘ in de bioscoopzalen te zien was, is er nu met ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug ‘ het tweede deel van de triologie te zien in Siniscoop Sint-Niklaas.

 

In dit tweede deel van regisseur Peter Jackson vervolgt het verhaal over Bilbo Balings (Martin Freeman), die samen met de tovenaar Gandalf (Ian McKellen) en dertien dwergen op weg is naar de Eenzame Berg in het verloren dwergenrijk Erebor.

Uiteraard beleven ze onderweg opnieuw allerlei avonturen en komen Bilbo en de dwergen verschillende vijanden tegen zoals de ‘huidverwisselaar’ Beorn en komen ze oog in oog te staan met massa’s reuzenspinnen in het verraderlijke Demsterwold.

 

Uiteindelijk komen ze aan de Eenzame Berg aan. Daar moeten ze af rekenen met het allergrootste gevaar,de draak Smaug...

Regie: Peter Jackson

Cast: Martin Freeman, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Ian McKellen, Luke Evans, Evangeline Lilly, Andy Serkis, Elijah Wood, Hugo Weaving, Christopher Lee, Stephen Fry

Genre: fantasie, avontuur

 

'The Hobbit 2: The desolation of smaug', elke dag in Siniscoop Sint-Niklaas

 

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Maxim Cools vond 'The Hobbit 2' een zeer goede film.

 

"Ik heb ook de eerste film gezien en ik moet zeggen, deze film is nog beter dan de eerste. 'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' kwam sneller op gang vind ik toch."

 

"Het is een spannende en avontuurlijke film. Ik vond vooral Smaug enorm indrukwekkend", aldus Maxim.

 

'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' krijgt van hem 8 op 10.


Samantha De Boey uit De Klinge vond 'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' een even goede film als de eerste.

 

"De eerste Hobbit-film was zeer goed, en ik vind deze nog beter! Het is een spannende en magische film die ik graag 9 op 10 geef", vertelde Samantha achteraf.

 

"Ik heb ook het boek gelezen en in de film zijn er veel elementen aanwezig die niet in het boek voorkomen. Ik vind Legolas het beste personage uit de film. Hij is sexy en een goede vechter", aldus Samantha.


Maike uit Wachtebeke vond 'The Hobbit 2' een spectaculaire film.

 

"Het is een overweldigende film. Ik heb ook de goede eerste film gezien en het boek gelezen. Het boek is helemaal anders dan de film, maar wel in dezelfde sfeer."

 

"'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' is zeker een aanrader, omwille van de special effects. Voor mij is Bilbo dé figuur uit de film. Hij draagt tenslotte het hele verhaal. Ik geef deze film 8 op 10", aldus Maike.

 


Ook Giovanni Van Hove uit Sint-Niklaas heeft vorig jaar de eerste Hobbit-film 'An Unexpected Journey' gezien. 

 

"Zowel de eerste als de tweede Hobbit-film zijn de moeite waard. 'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' is een avontuurlijke, spannende en gezellige film. Het is een film voor het ganse gezin", vertelde Giovanni ons.

 

'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' krijgt van de jongeman 9 op 10.


Laura uit Sint-Niklaas heeft de eerste Hobbit-film niet gezien. 

 

"'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' is een spannende film vol actie en avontuur. Ik vind Bilbo dé figuur uit de film. Hij is een moedige Hobbit."

 

"Een absolute aanrader! 'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' is een film vol spanning en actie. Ik denk toch dat iedereen daar wel van houdt.

Ik geef deze film 7,5 op 10", vertelde Laura na afloop.


Maja Van Craenenbroeck uit De Klinge heeft tot haar spijt de eerste Hobbit-film niet gezien. "Daarom was het niet gemakkelijk om te volgen."

 

"Ik vond 'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' toch een knappe film. Het is een aanrader, zeker voor zij die de eerste film gezien hebben.

 

Het beste personage uit de film vond ik Bilbo. Hij vond steeds de moed om door te gaan. ik geef 'The Hobbit 2: The desolation of Smaug' 7 op 10".