Gezien: Walking with Dinosaurs ~ The 3D Movie in Siniscoop Sint-Niklaas


‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’ is een fantastische film waarin de kijker 70 miljoen jaar terug wordt meegenomen in de tijd dat er nog dinosaurussen leefden op onze planeet.


De film, van de makers van BBC Earth, vertelt het verhaal van de kleine Patchi, een pachyrhinosaurus, die leeft in Alaska. Patchi is de kleinste van de kudde en is het kneusje van de groep.

 

 

Maar ook de kleine Patchi groeit op tot een volwassen, zware planteneter die allerlei avonturen mee maakt. Hij gaat zelfs in conflict met zijn broer Scowler, die de leider van de kudde is en wordt verliefd op een knappe Juniper..

 

‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’ is een 3D film over vriendschap, liefde, rivaliteit, doorzettingsvermogen en moed. Een prachtige film voor het hele gezin.

 

De film is zowel in 3D als in 2D te zien in Siniscoop Sint-Niklaas.

Regie: Neil Nightingale

Duur: 85 minuten

Vlaamse versie met stemmen van o.a. Nico Sturm, Charlotte Vandermeersch, Sean Dhondt, Alex Agnew en Chris Dusauchoit

 

‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’ , elke dag in Siniscoop Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Neo Cranshoff uit Sint-Niklaas vond ‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’ een mooie film over de geschiedenis.

 

"Deze film is een echte aanrader. Het is een stukje geschiedenis en leert ons dat achter elk fossiel een verhaal zit", aldus Neo.

 

"Ik vond het beste moment van de film het gevecht tussen Patchi en de Gorgosaurus. Ik geef deze fantastische film de maximumscore: 10 op 10!"


Kim Beyers uit Sint-Niklaas vond ‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’  een spannende, grappige en vooral leuke film.

 

Kim komt regelmatig naar Siniscoop. "Ik kom in de vakantie zo'n twee keer naar de bioscoop en ook geregeld op woensdagnamiddag. Het gènre dat ik het liefst zie zijn kinderfilms en Sience Fiction".

 

Kim geeft ‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’  8 op 10.


Debbie Baert uit Sint-Niklaas was samen met de kinderen naar Siniscoop afgezakt om er de film ‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’  te zien.

 

"Het was een heel mooie film", wist Debbie ons te vertellen, "Het was de eerste 3D ervaring voor de kids en ze waren onder de indruk."

 

"Deze film is absoluut een aanrader voor het hele gezin. Het is een grappige, af en toe enge, maar vooral erg mooie film. Wij geven ‘Walking with Dinosaurs - The 3D Movie’ 9 op 10."

 

Debbie komt regelmatig naar Siniscoop. "Ik kom gemiddeld twee keer per maand naar de bioscoop. Vooral samen met mijn kinderen. Onlangs hebben we nog 'Sinterklaas en de Pietenschool' gezien in Siniscoop", zei Debbie.