Comfortabel lezen dankzij The Book Seat

Net zoals jij verdient je boek ook een comfortabele sofa!


Heb je al gehoord van The Book Seat? The Book Seat is twaalf jaar geleden uitgevonden in Australië en wordt wereldwijd verkocht. De afwerking gebeurt in Antwerpen in de beschermde werkplaats door twaalf mensen met een mentale handicap.

Met the Book Seat kan je lezen en surfen zo lang je maar wilt, zonder een pijnlijke arm of nek aan over te houden. Vanaf nu gedaan met nek- en handkrampen of een pijnlijke pols.


Of je nu ligt, zit of staat, The Book Seat past zich aan jou aan. Grote of kleine boeken, dikke of dunne, je iPad....The Book Seat houdt alles op zijn plaats. Je zet hem in de positie die jij het comfortabelst vindt en je bent vertrokken. De perspex pagina houder laat het boek op de gewenste pagina openstaan en kan je aanpassen aan elk boekformaat.

Gezellig in bed een boekje lezen? Of in de sofa je favoriete tijdschrift verslinden? Vlij jezelf gemakkelijk neer: je boekenpoef doet de rest.


Is jouw tablet je vaste compagnon, waarop je leest, werkt, films en foto's kijkt en nog veel meer? Maar jezelf dan het lezen - en het leven - gemakkelijker met de handige tablethouder van The Book Seat.

Met een kwetsuur, een aandoening, een lichamelijke handicap of een fysieke beperking kan een boek lezen knap lastig zijn. Vanaf nu kan je met The Book Seat comfortabel een boek lezen, want dit is ook een ergonomisch hulpmiddel.

En bij het ontwikkelen is werkelijk aan alles gedacht!

Door zijn gewicht van 200 gram en de draaglus die bovenaan bevestigd is kan je hem gemakkelijk overal meenemen.
Dankzij de draaglus kan je de boekenpoef bevestigen aan een deurklink, kapstok of ophangen aan bed zodat hij altijd heel dicht bij jou is. Bovendien heeft hij een handig zakje voor je bril, pen of gsm.
Maar The Book Seat is meer dan alleen leesplezier, je kan hem ook als reiskussentje gebruiken!

The Book Seat is gemaakt uit microfiber waardoor hij heel aangenaam en zacht aanvoelt. Bovendien is het materiaal vlekbestendig en als je morst kan je het gewoon reinigen met een vochtige doekje.

The Book Seat is verkrijgbaar in negen kleuren. Volgend jaar komen er drie nieuwe dessins bij.
Het product is zowel in België als in Nederland te koop voor € 29,95€.

Wij van de Boekenkast hebben het product uitgebreid getest en goed bevonden.
Je kan het echt overal gebruiken. Met The Book Seat kan je comfortabel lezen in je bed zonder koude handen en zelfs op je toilet kan je comfortabel een boek lezen.

 

De eerste 10 minuten moesten we een beetje zoeken hoe je best de pagina van je boek kan omdraaien, maar dat went snel. We testten het ook uit met een tablet en dit ging ook perfect. Doordat je handenvrij kan lezen kan je vanaf nu aan multitasking doen. Vanaf nu kan je lezen tijdens het strijken, aan tafel, gebruiken voor een telpatroon tijdens het breien of naaien, zelfs als je een document moet overtypen of een recept uit een kookboek bereidt is het een handig middel.

 

Ook voor studenten is The Book Seat een handig middel. Je kan hem gebruiken om een studieboek of een pagina in te zetten.  Het mag gezegd worden dat The Book Seat optimaal leescomfort brengt in elke omstandigheid. Zelfs bij heel zware boeken is het leescomfort gegarandeerd!

Voor ons verdiend The Book Seat een dikke 10 op 10.

Een ideaal cadeautje voor boekenverslinders, studenten en tabletgebruikers!

Meer info op www.thebookseat.be


Klik op een foto om te vergroten