Vijfde deel van Marvel Comics Wolverine, Thor, Captain America en Guardians of the Galaxy verschijnen op 10 augustus


Standaard Uitgeverij brengt sinds vorig jaar de Nederlandstalige Marvel Comics uit.  Nadat eerder de Nederlandse versie van Spiderman, The Hulk en ‘titanic teams’ als X-Men en Avengers, werden uitgebracht door Junior Press, Z-Press Junior Media en Nona Arte.  

 

Standaard Uitgeverij brengt elke twee maanden de Marvel comics Iron Man, All new X-Men, Uncanny Avengers, Superior Spiderman, Thor, Guardians of the Galaxy, Captain America en Wolverine uit.

De comics verschijnen op het oorspronkelijke Amerikaanse formaat, maar zijn iets lijviger, drie issues worden gebundeld en aangevuld met extra beeldmateriaal. Elke Marvel comic kost € 6,99.

 

Vanaf 10 augustus verschijnen het vijfde deel van ‘Wolverine’, Captain America’, ‘Guardians of the Galaxy’ en ‘Thor’.


WOLVERINE 5

 

Wolverine is zijn herstelfactor kwijt en dat betekent dat hij niet langer onmiddellijk geneest van zijn verwondingen.

Zonder zijn herstelfactor komt Wolverine oog in oog te staan met Sabretooth. Hij wil zijn aartsvijand zijn oude zwaard afhandig maken, maar zelfs als hem dat lukt, is de vraag of hij de strijd als winnaar kan verlaten. Na a oop van de confrontatie keert een andere Logan terug naar TheJean Grey School. Hij moet leren omgaan met het feit dat hij nu sterfelijk is. Op de school houdt hij het niet lang vol en besluit een nieuw leven te beginnen in dienst van de zakenman Offer, die hem de leiding geeft over een groep huurlingen.

 

En de wereld wordt nog altijd bedreigd door een virus dat de geesten van mensen kan overnemen. Tot overmaat van ramp wordt de katana van Wolverine gestolen door Mystique…

 

ISBN: 9789002260667 - Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij


Guardians of the Galaxy 5

 

Peter Quill, de Star-Lord van Spartax, doorkruist het universum in het gezelschap van Gamora de moordenares, Drax de Vernietiger, Groot en Rocket Raccoon. Samen zijn zij de Guardians of the Galaxy.

 

Rocket heeft altijd gedacht dat hij de enige van zijn soort was, maar blijkbaar is er nóg een Raccoon... En die is nogal moordzuchtig! Voor Rocket is dat aanvankelijk niet zo erg, maar als de politie achter hém aangaat in plaats van achter de dader... Tja... Dan wel! Dus doet hij wat elk onschuldig rechtop lopend wasbeertje met een grote bek en een voorliefde voor oorlogswapens zou doen. Hij geeft zichzelf aan. Maar hij heeft een plannetje…

 

ISBN: 9789002260971 - Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij


Captain America 5

 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog veranderde een speciaal serum de iele Steve Rogers in de supersoldaat Captain America. Nadat zijn vliegtuig in zee stortte, dacht de wereld dat hij was verdronken. Jaren later werd hij echter levend teruggevonden, bevroren in het poolijs. In een wereld die volkomen vreemd voor hem was bond hij wederom de strijd aan met de misdaad, nu als lid van de Avengers.

 

In dit vijfde deel hebben Captain America en Falcon als opdracht Frank Simpson, alias Nuke, uit te schakelen. Nuke is het mislukte product van een experiment waarmee werd beoogd het supersoldaatserum na te maken dat Steve Rogers ooit in Captain America veranderde. Nuke richtte een slachtpartij aan in het Oost-Europese Nrosvekistan, maar blijkt onder invloed te staan van de geheimzinnige Iron Nail, die wraak wil nemen op het Westen.

 

ISBN: 9789002260919 -  Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij


Thor - God of Thunder - 5

 

Thor is de  zoon van Odin Alvader, prins van Asgard, beschermer van de bewoners van Midgard, god van de donder... Alleen hij kan de hamer Mjolnir optillen. Alleen Thor Odinson is de hamer waardig...

 

In den beginne was er duisternis. Aan de ene zijde was er vuur. Aan de andere zijde was er nevel. Toen deze twee krachten in de gapende leegte in elkaar vloeiden, ontstond het leven. Goden, reuzen, dwergen, elfen, trollen, mensen... En voor elk van hen werd een wereld geschapen. Negen in totaal. Dit is het verhaal van die negen werelden. En van de machtige god die ze alle negen bezocht…

 

ISBN: 9789002260544 - Prijs: € 6,99 - Uitgeverij: Standaard Uitgeverij