Recensie: Ik Geef Me Over - Jennifer Probst


Gavin Luciano is een zakenman. Zijn familie runt het bekende Italiaanse restaurant Mia Casa, de zaak die al generaties lang van de familie Luciano is.

 

Maar de zaken gaan niet goed. Mia Casa staat op de rand van de afgrond. Gavin heeft drie maanden vakantie genomen om het restaurant te redden. Voor Gavin is dit een hele opdracht, hij moet niet alleen het restaurant redden, maar ook de vrede zien te bewaren tussen zijn broers die ook in het restaurant werken.

 

En nu lijkt het weer zo een vreselijke avond te worden, hij moet de ober vervangen en de kok is buiten zijn zinnen en dreigt het eten te verknoeien. Net op dat moment ziet hij aan tafel drie een bekend gezicht, namelijk dat van Miranda Storme.

Miranda is een culinair recensent en heeft vanavond een avondje vrij. Ze geniet samen met een vriend van een avondje uit naar de opera en gaan eerst iets eten.

 

Miranda is verrast Gavin te zien. Drie jaar geleden heeft ze met hem een relatie gehad, maar opeens was hij met de noorderzon verdwenen. Miranda was achtergebleven met een gebroken hart, ze had niet verwacht dat ze hem ooit nog terug zou zien. Nu ze weet dat hij de eigenaar is van het restaurant is dit voor haar hét moment om wraak te nemen voor alles wat hij haar heeft aangedaan. Ze schrijft een vernietigende recensie, waarmee ze Mia Casa volledig in de grond boort.

 

Dit komt natuurlijk slecht uit voor Gavin, zijn ergste nachtmerrie is uitgekomen. Het is duidelijk dat deze recensie niet enkel over het eten in het restaurant gaat, maar het is een persoonlijke afrekening voor wat hij Miranda heeft aangedaan. Hij vraagt haar om een tweede recensie te schrijven. Maar dit is haar stijl niet, want Miranda schrijft nooit een tweede recensie over een zaak.

Gavin is gewoon van altijd te krijgen wat hij wil, maar deze keer lukt het hem niet. Miranda is vastberaden en blijft bij haar standpunt.

 

Ook voelt hij zich nog aangetrokken door Miranda en zou graag een tweede kans krijgen. Maar Miranda is te hard gekwetst door Gavin en heeft een schild om haar heen opgetrokken. Toch heeft ze ergens diep vanbinnen nog een plaatsje voor Gavin. Maar ze durft hem niet in haar leven toe te laten.

 

Nu is het aan Gavin om zich niet alleen te bewijzen in de keuken, maar ook in de slaapkamer. De tijd dringt: hij heeft nog slechts acht weken om de familiezaak te redden..

 

'Ik geef me over' is geschreven door auteur Jennifer Probst.

Jennifer Probst is auteur van romantische en erotische bestsellers die steevast prijken op de New York Times- en USA Today-bestsellerlijsten. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn haar romans bestsellers.

 

Eerder verschenen van deze auteur de 'Getrouwd met een miljonair'- serie en 'Op zoek naar de ware'- serie.

 

'Ik geef me over' is geen onderdeel van een serie en dat is een verademing. Alle boeken van Jennifer Probst zijn heerlijk om te lezen, maar eens een totaal nieuwe weg inslaan met andere personen en een nieuwe verhaallijn mag er ook zijn. Geen paars toverboekje meer, maar deze keer met een andere Italiaanse, chaotische familie.

 

In dit sprookjesachtig liefdesverhaal voel je de passie tussen de hoofdpersonen Gavin en Miranda. Gavin zal de harten van vele lezeressen stelen.

 

'Ik geef me over' is een heerlijk boek voor romantische zielen en foodies dat je in een ruk uitleest. De originele titel van het boek is 'All the Way' en is naar het Nederlands vertaald door Jeannet Dekker.

 

Eerder verschenen bij Uitgeverij Boekerij:

 

Getrouwd met een miljonair-serie

 

  • Het huwelijkscontract
  • De huwelijksval
  • De huwelijkskans
  • De huwelijksdeal

 

Op zoek naar de ware-serie

 

  • Op zoek naar jou
  • Op zoek naar het onmogelijke


ISBN: 978 9022568231 - Uitgeverij Boekerij - 253 blz. - Paperback - Prijs: €12,50