Madam Bakster - The Guilty-free Bakery - Laura Verhulst


Madam Bakster - Laura Verhulst - deelt al een tijdje haar kennis in een alom geprezen blog, die resulteerde in een online guilt-free bakery, waarvoor ze in 2016 student-ondernemer van het jaar werd. Sindsdien kreeg haar project bijzonder veel media-aandacht en in januari 2017 opende ze in Gent een hippe koffiebar.

 

Nu verzamelt ze in haar boek ‘Madam Bakster - The Guilty-free Bakery ‘ haar lekkerste recepten en geeft ze haar geheimen prijs voor een geslaagde picknick, brunch, high tea of party. Van kinderen tot oma’s, Madam Bakster laat iedereen smullen van originele en gezonde desserts!

Laura heeft een passie voor desserts én voor gezonde voeding. Een onmogelijke combinatie? Niet voor haar.

 

Door op zoek te gaan naar alternatieven voor de traditionele calorierijke en vaak ook allergene ingrediënten toont ze aan dat nagerechten niet altijd voor een schuldgevoel moeten zorgen of onbereikbaar moeten zijn voor wie intoleranties heeft.

Madam Bakster toont in dit boek op inspirerende wijze dat desserts perfect deel kunnen uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding. Ze tovert met avocado, kokosolie, notenmeel en dadels en laat je kennismaken met de bijzondere eigenschappen van verrassend eenvoudige ingrediënten als agaragar, aquafaba en zijden tofoe.

 

ISBN 978 94 9208 191 9 - Hardcover - 168 blz. - Prijs: € 24,50 - Uitgeverij: Kannibaal

 

Bekijk HIER alle foto's